Od utorka otvoreno oko 180 postupaka državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica

Raspisana javna nabavka od oko 4,2 milijarde dinara za radove na Muzeju grada Beograda

Srbija

4.11.2022 17:26 Autor: Julijana Vincan 15

Raspisana javna nabavka od oko 4,2 milijarde dinara za radove na Muzeju grada Beograda Raspisana javna nabavka od oko 4,2 milijarde dinara za radove na Muzeju grada Beograda
Na Portalu javnih nabavki od 1. do 4. novembra oglašeno je oko 180 planiranih javnih nabavki, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki... Raspisana javna nabavka od oko 4,2 milijarde dinara za radove na Muzeju grada Beograda

Na Portalu javnih nabavki od 1. do 4. novembra oglašeno je oko 180 planiranih javnih nabavki, kao i izmena ili odustajanja od javnih nabavki različitih kompanija i institucija.

Sekretarijat za opšte poslove grada Beograda otvorio je nekoliko postupaka 1. novembra. Tako je planirano da se za izvedu radovi na tekućem održavanju objekata Sekretarijata za javne prihode Zemun u vrednosti od 2,5 miliona dinara.

Takođe, sekretarijat planira da izdvoji 5,2 miliona dinara za građevinske radove na tekućem održavanju objekata Sekretarijata za javne prihode Voždovac, kao i za Zvezdaru u vrednosti od 2,8 miliona dinara.

Procenjena je i vrednost unutrašnjih radova na objektima od 10 miliona dinara, gde se navodi i da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Uprava za zajedničke poslove pokrajinskih organa pokrenula je nabavku 2. novembra za sisteme baze podataka, odnosno za Delfi enterprajz. Nije navedeno kolika je procenjena vrednost nabavke.

Narodna skupština Srbije otvorila je 2. novembra postupak javne nabavke za nabavku dva profesionalna skenera za pisarnicu. Procenjena vrednost nije navedena.

Sekretarijat za investicije Grada Beograda otvorio je 2. novembra, kako se navodi na Portalu javnih nabavki, četiri postupka, i to za:

  • Izvođenje radova na izgradnji kombinovane dečje ustanove sa centralnom kuhinjom u naselju Ovča (procenjena vrednost 460 miliiona dinara)
  • Izvođenje radova na rekonstrukciji, sanaciji, dogradnji i prenameni objekta posebne namene u Resavskoj 40b u Muzej grada Beograda (procenjena vrednost 4,2 milijarde dinara (4.241.351.000)
  • Tehnička kontrola tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, od Cvetkove pijace do okretnice Ustanička, u postojećoj regulaciji sa pripadajućom infrastrukturom (procenjena vrednost 5,5 miliona dinara)
  • Izrada tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, od Cvetkove pijace do okretnice Ustanička, u postojećoj regulaciji sa pripadajućom infrastrukturom (procenjena vrednost 48 miliona dinara)

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa objavila je 3. novembra, bez navedenih procena vrednosti, da je planirana:

  • Nabavka i ugradnja transformatora za trafostanicu
  • Nabavka usluga omladinskih zadruga (postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom)
  • Izvođenje građevinsko zanatskih radova na tekućem održavanju
  • Nabavka i ugradnja opreme za klimatizaciju i ventilaciju kuhinje i restorana u Poslovnoj zgradi u Omladinskih brigada
  • Nabavka državnih zastava (postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom)
  • Nabavka i zamena toplotne pumpe-čilera u objektu u Vlajkovićevoj 10
  • Nabavka usluge vađenja uskladištenog mazuta, čišćenje sa odvozom taloga, pranje i degazacija dva podzemna rezervoara za mazut

Sekretarijat za prevoz Grada Beograda raspisao je nekoliko javnih nabavki 3. novembra. Procenjena vrednost za dizičko tehničko obezbeđenje – FTO liftova na Mostu na Adi je 15 miliona dinara, a za izradu studije: „Reinženjering mreže prigradskih i lokalnih linija u sistemu javnog linijskog prevoza putnika u Beogradu“ je 26,6 miliona dinara (26.666.666,67).

Takođe je isti sekretarijat raspisao javnu nabavku za stručni nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji, održavanju i projektovanju opreme stajališta i površina u funkciji javnog prevoza, čija je procenjena vrednost sedam miliona dinara.

Agencija za zaštitu životne sredine – Ministarstvo zaštite životne sredine raspisalo je 3. novembra tri javne nabavke. Za izvođenje radova na sanaciji objekta u Raškoj procenjena vrednost je osam miliona dinara (8.205.833,33), a u Grdelici 9,8 miliona dinara (9.846.666,66).

Sekretarijat za komunalne i stambene poslove Grada Beograda raspisao je 4. novembra osam javnih nabavki:

  1. Izvođenje radova na izgradnji sekundarne fekalne i kišne kanalizacione mreže u postojećoj regulaciji ulica Cvetanova Ćuprija, Milošev Kladenac i S6 (procenjena vrednost 208.333.333 dinara)
  2. FIDIK Inženjer i Nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji novog mosta preko Save na mestu starog Savskog mosta (procenjena vrednost 179.166.667 dinara)
  3. Izrada tehničke dokumentacije i izvođenje radova na denivelisanom ukrštaju pruge Beograd-Batajnica-Šid (Subotica) i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu (procenjena vrednost 825.833.333,33 dinara)
  4. Izrada tehničke dokumentacije i izvođenje radova na postavljanju vrha pilona na mostu na Adi (procenjena vrednost 19 miliona dinara)
  5. Izvođenje radova na izgradnji raskrsnice saobraćajnice Ul. Nova 47 sa Ul. pukovnika Milenka Pavlovića – faza II realizacije denivelisanog ukrštaja železničke pruge br. 5 Beograd – Šid – državna granica i državnog puta II B reda broj 319 na km 20+993 u Batajnici (procenjena vrednost 75 miliona dinara)
  6. Tehnička kontrola tehničke dokumentacije za izgradnju saobraćajnica sa pripadajućom infrastrukturom u okviru PDR naselja Kusadak u Lazarevcu (procenjena vrednost 4.166.666 dinara)
  7. Tehnička dokumentacija za izgradnju saobraćajnica u Bloku 51 u Novom Beogradu – drugi deo (procenjena vrednost sedam miliona dinara)
  8. Snimanje i izrada baze podataka parkova Beograda (procenjena vrednost 40 miliona dinara).

  • BIJUTI27

    4.11.2022 #1 Author

    Šta se čekalo i do sada pitam se?!

    Odgovori

  • GOCA BG

    4.11.2022 #2 Author

    I ova tacka je konacno dosla na red,a ima jos puno toga sto treba uraditi…

    Odgovori

  • Jovana24

    4.11.2022 #3 Author

    Bilo bi lepo da se u toj ceni ne nalazi ko zna koliko posrednika, dok gradjani placaju sve to

    Odgovori

  • VERA

    5.11.2022 #4 Author

    I muzeji dosli na red. Konacno!

    Odgovori

  • LEKI

    5.11.2022 #5 Author

    Konacno lepa vest .Treba sto vise ulagati u kulturi,jako znacajno za jedan narod

    Odgovori

  • GAGA

    5.11.2022 #6 Author

    A tendere ce dobiti firme sa po 1-2 zaposlenih. Hoce li neko vec jednom stati na put koruciji? Pa nije to Trg Republike pa da se 3 puta okrecu kocke, kao slagalice. Ovde je u pitanju nacionalno blago jedne zemlje

    Odgovori

  • kaćica

    5.11.2022 #7 Author

    Narod ce to platiti,nije problem

    Odgovori

  • MIŠKOVIĆ

    6.11.2022 #8 Author

    Samo da se postigne da tender dobije najkvalitetnije ponuda. Treba ulagati u kulturu i omogućiti ljudima da imaju izbor da se mladi izvuku iz šunda

    Odgovori

  • MAJA

    6.11.2022 #9 Author

    Bilo bi dobro da se ne ugrade u tu cenu mnogi nego da zaista bude realna i minimalna

    Odgovori

  • ZVE84

    6.11.2022 #10 Author

    Raspisana javna nabavka da bi neko države uzeo posao

    Odgovori

  • Milovan94

    6.11.2022 #11 Author

    Čim vidim da je raspisan konkurs za javne nabavke , vidim i novu priliku za otimačinu novca od jadnog naroda koji sve to finansira

    Odgovori

  • TATJANA

    6.11.2022 #12 Author

    Vazno da se ulaze i u muzeje, konacno

    Odgovori

  • STRAHINJA

    6.11.2022 #13 Author

    Bas me zanima da li ce nabavka biti u skladu sa potrebama projekta ili ce kao i uvek biti nacin da se jos negde opere novac

    Odgovori

  • NATI29

    6.11.2022 #14 Author

    Resili su na pred zimu da rade sve ovo i da potraje do leta

    Odgovori

  • ZVEZDICA01

    6.11.2022 #15 Author

    Kultura im je uvek bila na poslednjem mestu…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...