Srpska asocijacija menadžera prvi put dodelila najviše priznanje

Nagrada SAM za poslovnu izuzetnost Slobodanu Vučićeviću  

ManifestacijePoslovanjeSrbijaU fokusu

12.6.2024 17:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Nagrada SAM za poslovnu izuzetnost Slobodanu Vučićeviću   Nagrada SAM za poslovnu izuzetnost Slobodanu Vučićeviću  
Srpska asocijacija menadžera (SAM), koja ove godine slavi 18 godina postojanja, organizovala je u utorak, 11. juna tradicionalni Junski susret menadžera, na kome je... Nagrada SAM za poslovnu izuzetnost Slobodanu Vučićeviću  

Srpska asocijacija menadžera (SAM), koja ove godine slavi 18 godina postojanja, organizovala je u utorak, 11. juna tradicionalni Junski susret menadžera, na kome je po prvi put dodelila nagradu za celokupno poslovno ostvarenje istaknutom lideru i menadžeru Slobodanu Vučićeviću, osnivaču i prvom predsedniku SAM-a.

Nagrada za poslovnu izuzetnost otišla je u ruke čoveka koji je tokom svoje karijere kontinuirano ostvarivao izuzetne poslovne rezultate i postignuća, posebno kada je reč o razvoju poslovanja, pomeranju granica u biznisu, kao i preduzimanju poslovnih iskoraka.

Njegov pozitivan uticaj na ekonomiju i poslovne zajednice Srbije i regiona je dugotrajan i značajan, a svojim doprinosom razvoju Srpske asocijacije menadžera i promociji menadžerske struke ostavio je neizbrisiv trag, istakli su iz SAM-a.

„Timski rad je najvažniji u svakom poslu, zato ovu nagradu posvećujem svim mojim saradnicima“, rekao je Vučićević prilikom primanja nagrade.

Na Junskom susretu u Palati umetnosti Madlena zaokruženi su i sumirani rezultati u prvih šest meseci 2024. godine i najavljeni planovi za naredni period.

Predsednik SAM-a Mihailo Janković osvrnuo se i na aktivnosti koje su realizovane u prvoj polovini godine, ne samo za članove, već i za širu poslovnu zajednicu. Neke od njih su Forum menadžera posvećen najnovijim informacijama o biznis trendovima i inicijativa „Menadžer SAM na dan“ koju SAM realizuje u saradnji sa organizacijom Dostignuća mladih.

On je dodao da je ponosan što SAM ove godine obeležava svoje punoletstvo i što postoji i razvija se svih ovih godina.

Gostima se obratila i Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM-a, koja je izjavila da će odgovornost menadžera i kompanija prema životnom okruženju i dalje ostati u fokusu saradnje sa Ministarstvom zaštite životne sredine u narednom periodu u cilju promocije zelene agende, zelene tranzicije, a posebno promocije najboljih praksi kompanija u ovom domenu. 

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.