poslovna godina bila puna izazova i neizvesnosti

PKS dodelila godišnje nagrade najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima

Firme u fokusuManifestacijeSrbijaU fokusu

10.12.2022 10:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

PKS dodelila godišnje nagrade najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima PKS dodelila godišnje nagrade najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima
Privredna komora Srbije nagradila je godišnjim priznanjima najuspešnija privredna društva i pojedince koji su se u 2022. godini istakli rezultatima, radom i angažovanjem, a... PKS dodelila godišnje nagrade najuspešnijim privrednim društvima i pojedincima

Privredna komora Srbije nagradila je godišnjim priznanjima najuspešnija privredna društva i pojedince koji su se u 2022. godini istakli rezultatima, radom i angažovanjem, a uručeno je 17 nagrada za poslovnog lidera i 21 nagrada za poslovni uspeh kompanija.

Poslovne lidere predvodi predsednik kompanije FMP Agromehanika iz Boljevaca, Ljubinko Gobeljić, koji je u obraćanju u ime svih dobitnika rekao da je poslovna godina bila puna izazova i neizvesnosti, ali da su uspeli da odgovore na sve probleme i ostvare dobar poslovni rezultat, navodi se u saopštenju.

„Ono što mogu da obećam je da ćemo i u još izazovnijim godinama koje nas očekuju biti uz naše poljoprivrednike kako bismo zajedno ostvarili još bolje rezultate“, rekao je predsednik FAP Agromehanike, najveće fabrike poljoprivrednih mašina u Jugoistočnoj Evropi.

Nagrade za poslovne lidere dobili su vlasnica „AMC – Afrodite mode collection“ Afrodita Bajić, direktor „Novi Pazar put“ Aleksandar Grbović, direktor „Infostud 3“ Branimir Gajić, generalna direktorka „Mehler protective system“ Darinka Radić, direktorka „Salveo“ Jelena Goločorbin Stojadinović, vlasnik „Sky solutions“ Milenko Škarić, vlasnica „Bacillomix co.“ Nataša Došen i generalni direktor „Vodoprivreda Požarevac“ Nenad Miladinović.

Među dobitnicima te nagrade su i predsednik Izvršnog odbora „Unicredit bank Srbija“ Nikola Vuletić, vlasnica „Hedera Vita“ Olgica Samoilović, direktor „Le Belier“ Paskal Marmoj, direktor „Termorad group“ Rade Rajević, suvlasnik „F.lli Rossi Shoes“ Romano Rosi, direktorka „P.S. Fashion Design“ Slađana Pantović, generalni direktor „Simpo“ Slađan Disić i generalni direktor JKP „Vodovod Kruševac“ Vladimir Milosavljević.

Priznanja za poslovni uspeh dodeljena su kompanijama „Chips Way“ Čačak, „Doo za upravljanje slobodnom zonom“ Subotica, „EBM Papst“ Sombor, „Fush“ Beograd, „Gomex“ Zrenjanin, „IGB Automotive Comp“ Inđija, „Livnica Kikinda automobilska industrija“ Kikinda, „Mlekara“ Pančevo, „Mlekara Eko – Mlek Kaonik“ Kruševac i „Nestle Adriatic“ Beograd.

Kompanije koje su dobile to priznanje su i „Promont Group“ Novi Sad, „Raiffeisen Bank“ Beograd, „Rauch Serbia“ Koceljeva, „Serbia Zijin Copper“ Bor, „Smurfit Kappa Avala“, Beograd, „Star Jela“ Prijepolje, „Tiffany Production“ Čačak, „Transfera“ Beograd, „Unitec CNC“ Zemun, „VD Jugokop – Podrinje“ Šabac, „Wacker Neuson“ Kragujevac i „Farmaceutsko hemijska industrija zdravlje“ Leskovac.

 • NATI29

  11.12.2022 #1 Author

  Sve su ovo velike kompanije, trebalo bi i za manje firme organizovati

  Odgovori

 • MAJA

  11.12.2022 #2 Author

  Svi prave rang liste svojih uspešnih privrednika

  Odgovori

 • VERA

  11.12.2022 #3 Author

  Lepo je što su dodeljene nagrade od PKS.

  Odgovori

 • TATJANA

  11.12.2022 #4 Author

  Treba ih istaći, u vrlo teškim uslovima su uspeli da uđu u vrh privrede

  Odgovori

 • STRAHINJA

  11.12.2022 #5 Author

  Pa iskreno ocelivao sam mnogo zvucniji spisak nosilaca nagrade

  Odgovori

 • GOCA BG

  11.12.2022 #6 Author

  Da se zna ko dobro posluje,kompanije lideri u svojoj bransi…

  Odgovori

 • Milovan94

  11.12.2022 #7 Author

  Bitno je da se nagrađuju najbolji jer im se time pokazuje koliko su bitni .

  Odgovori

 • LJUBIŠA

  11.12.2022 #8 Author

  A male firme?

  Odgovori

 • Bella

  11.12.2022 #9 Author

  Stimulacija radnika mora da postoji u kontinuitetu

  Odgovori

 • MALENA

  25.12.2022 #10 Author

  Bravo za sve njih

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.