Finalizacija dogovora očekuje se u petak

Pošta i Banka Poštanska štedionica najavljuju nove bankomate i paketomate

BiznisSrbija

13.9.2023 15:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Pošta i Banka Poštanska štedionica najavljuju nove bankomate i paketomate Pošta i Banka Poštanska štedionica najavljuju nove bankomate i paketomate
Direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević održao je sastanak sa članom Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica (BPŠ) Aleksandrom Čortanom i direktorkom Sektora za platne kartice... Pošta i Banka Poštanska štedionica najavljuju nove bankomate i paketomate

Direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević održao je sastanak sa članom Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica (BPŠ) Aleksandrom Čortanom i direktorkom Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo BPŠ Jelenom Sekulović, na kojem je dogovoreno zanavljanje Poštinih bankomata u narednih godinu dana.

Predloženo je da novi bankomati budu postavljeni na lokacijama u skladu sa potrebama građana, a dodatno, i da će se na graničnim prelazima i drugim mestima gde postoji potreba, postaviti bankomati na kojima će biti moguće obaviti i menjačke poslove, saopštila je Pošta Srbije.

Pošta Srbije predložila je BPŠ i da, s obzirom na široku rasprostranjenost mreže banke, razmotri i mogućnost postavljanja Poštinih paketomata na lokacijama gde postoji interesovanje građana.

„Na sledećem sastanku zakazanom za petak očekuje se finalizacija razgovora i potpisivanje sporazuma o postavljanju paketomata i bankomata“, najavio je direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...