u radove uloženo više od 40 miliona evra

Rekonstrukcija BIGZ biznis centra je u završnoj fazi

BiznisInfrastrukturaSrbija

11.4.2023 12:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Rekonstrukcija BIGZ biznis centra je u završnoj fazi Rekonstrukcija BIGZ biznis centra je u završnoj fazi
Rekonstrukcija BIGZ biznis centra u Beogradu se bliži kraju, a do sada je izdato skoro 80 odsto prostora, saopštila je danas kompanija Marera Real... Rekonstrukcija BIGZ biznis centra je u završnoj fazi

Rekonstrukcija BIGZ biznis centra u Beogradu se bliži kraju, a do sada je izdato skoro 80 odsto prostora, saopštila je danas kompanija Marera Real Estate Partners koja je vlasnik te zgrade.

Useljenje prvih zakupaca počeće u julu, godinu dana posle početka radova koji podrazumevaju restauraciju fasade i kompletno preuređenje unutrašnjosti, kako bi objekat ispunio sve zahteve modernog poslovnog centra A klase, prenosi Beta.

Zgrada BIGZ-a od 11 spratova je ukupne površine 40.000 kvadratnih metara, a pored poslovnog prostora imaće i dva restorana i krovnu terasu.

Ta zgrada je nekada bila najveća štamparija na Balkanu i pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda.

Novi vlasnik BIGZ-a je najavio da će u rekonstrukciju biti uloženo više od 40 miliona evra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...