Kandidati će imati osam dana za prijavu koja počinje 19. jula

RGZ raspisuje konkurs za zapošljavanje 197 stručnjaka

Srbija

15.7.2023 14:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 12

RGZ raspisuje konkurs za zapošljavanje 197 stručnjaka RGZ raspisuje konkurs za zapošljavanje 197 stručnjaka
Vlada Srbije je odobrila Republičkom geodetskom zavodu da raspiše konkurs za stalno zapošljavanje stručnih kadrova. Davanjem saglasnosti za raspisivanje konkursa, vlada je pružila priliku... RGZ raspisuje konkurs za zapošljavanje 197 stručnjaka

Vlada Srbije je odobrila Republičkom geodetskom zavodu da raspiše konkurs za stalno zapošljavanje stručnih kadrova. Davanjem saglasnosti za raspisivanje konkursa, vlada je pružila priliku mladim inženjerima geodezije, informatike i diplomiranim pravnicima da konkurišu za radna mesta u državnoj instituciji, koja se ističe na polju digitalizacije, a u svom fokusu ima građane i privredu kojima je na usluzi.

Novi konkurs, koji će biti raspisan 19. jula 2023. godine, predstavlja značajan korak napred za Republički geodetski zavod u smislu jačanja svog kadrovskog sastava, posebno u službama za katastar nepokretnosti. Na ovaj način, RGZ će biti sposoban da efikasnije i brže odgovori na sve zahteve građana. Uz podmlađivanje kadra, omogućiće se kontinuiran i postepen transfer znanja i iskustva između iskusnih i mlađih kolega, navodi se na sajtu RGZ-a.

Konkurs će obuhvatiti 176 radnih mesta i ukupno 197 izvršilaca. Svi detalji o konkursu, uključujući i dokumentaciju za prijavu i primere dobro popunjenih prijava, biće objavljeni na zvaničnom sajtu Republičkog geodetskog zavoda, Službe za upravljanje kadrovima i Nacionalne službe za zapošljavanje. Kandidati će imati osam dana za prijavu, računajući od dana objave konkursa.

Kako su saopštili iz Zavoda, tok konkursa biće potpuno transparentan, a sve informacije biće blagovremeno dostupne na veb sajtu Republičkog geodetskog zavoda. Svaki kandidat koji iskaže interesovanje da se priključi RGZ-u imaće priliku da u procesu testiranja dobije objektivnu ocenu svojih znanja i sposobnosti

Zahvaljujući podršci Vlade Srbije, Republički geodetski zavod je od 2018. godine primio u stalni radni odnos više od 800 mladih stručnjaka iz različitih stručnih i tehničkih oblasti, putem javnih konkursa koje je svake godine sprovodio, istakli su iz RGZ-a.

 • BLIZANAC

  16.7.2023 #1 Author

  Samo da se zaposle stručnjaci a je ne neko preko veze

  Odgovori

 • KIMCHI

  16.7.2023 #3 Author

  Da li iko vise nazalost veruje u ove procedure

  Odgovori

 • DUSAN

  16.7.2023 #6 Author

  Već viđeno, da zaposle svoje dok su još na vlasti.

  Odgovori

 • PIKSI

  16.7.2023 #7 Author

  Lepa prilika za strucna lica

  Odgovori

 • SLAVICA

  16.7.2023 #8 Author

  Konstantno nova radna mesta a isti porcenat nezaposlenih🙄

  Odgovori

 • SUNCICA

  16.7.2023 #9 Author

  Kod nas kao i uvek, sve ce ici preko knjizice

  Odgovori

 • NATI

  16.7.2023 #10 Author

  Valjda ce ovima ubrzati proces legalizacije

  Odgovori

 • Brana

  23.7.2023 #11 Author

  Super, ako bude tako

  Odgovori

 • Cale

  22.10.2023 #12 Author

  Slažem se radnih mesta uvek, ali plate loše, radnici neće da rade

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.