konkurs otvoren do 17. jula

Tri miliona dinara za poljoprivrednike opštine Golubac

AgrobiznisBiznisSrbija

10.7.2024 18:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Tri miliona dinara za poljoprivrednike opštine Golubac Tri miliona dinara za poljoprivrednike opštine Golubac
Fondacija Ana i Vlade Divac, Opština Golubac i Regionalna razvojna agencija Braničevo-Podunavlje, pozvali su zainteresovane poljoprivrednike sa teritorije opštine Golubac da se prijave na... Tri miliona dinara za poljoprivrednike opštine Golubac

Fondacija Ana i Vlade Divac, Opština Golubac i Regionalna razvojna agencija Braničevo-Podunavlje, pozvali su zainteresovane poljoprivrednike sa teritorije opštine Golubac da se prijave na konkurs za podsticajna sredstva iz lokalnog fonda za razvoj poljoprivrede.

Konkurs, koji je otvoren do 17. jula 2024. godine, raspisan je u okviru aktivnosti „Lokalni fondovi za podsticaj razvoja poljoprivrede“ uz podršku projekta „Velika mala privreda“ koji finansira USAID, prenosi Beta.

Konkursom je planirana podrška fizičkim licima – nosiocima komercijalnih poljoprivrednih gazdinstava koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

„Ukupna raspoloživa sredstva po ovom konkursu su tri miliona dinara. Posebno se pozivaju žene i mladi koji su nosioci poljoprivrednih gazdinstava da se prijave i koriste podsticajna sredstva za razvoj svoje proizvodnje“ rekao je menadžer za poljoprivredne projekte u Fondaciji Ana i Vlade Divac Milijan Maraš.

Dodao je da korisnici sredstva vraćaju bez kamate tokom perioda od tri godine u fond, iz kojeg će se nakon toga podržavati drugi poljoprivrednici, uz grejs period od godinu dana.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.