Potpisan ugovor o prodaji zemljišta, radovi od oktobra

U Kikindi počinje gradnja prvog ritejl parka

InfrastrukturaSrbijaU fokusu

29.6.2023 09:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

U Kikindi počinje gradnja prvog ritejl parka U Kikindi počinje gradnja prvog ritejl parka
Gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač i direktorka RC Europe RSB, Bojana Koljenšić potpisali su ugovor o prodaji zemljišta za izgradnju prvog ritejl parka u ovom... U Kikindi počinje gradnja prvog ritejl parka

Gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač i direktorka RC Europe RSB, Bojana Koljenšić potpisali su ugovor o prodaji zemljišta za izgradnju prvog ritejl parka u ovom gradu.

Park će, kako se navodi na gradskom sajtu, biti izgrađen u Mikronaselju, na lokaciji na kojoj je započeta izgradnja stanova 2000. godine, prostiraće se na površini većoj od 5.000 kvadrata i u 14 maloprodajnih objekata biće zaposleno više od sto radnika, piše eKapija.

Izgradnja bi trebalo da počne u oktobru 2023. i da se završi u junu naredne godine.

“Grad Kikinda će prodajom zemljišta na kojem će biti izgrađen ritejl park, inkasirati oko 30 miliona dinara, dok će naša kompanija investirati nekoliko miliona evra u sređivanje lokacije i izgradnju objekta”, rekla je Koljenšić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...