WIZZ AIR PONOVO OTVORIO SVOJU BEOGRADSKU BAZU Na letovima uvedene nove higijenske mere

EUSrbijaVesti

2.6.2020 14:49 Autor: Ljiljana Begović 1

WIZZ AIR PONOVO OTVORIO SVOJU BEOGRADSKU BAZU Na letovima uvedene nove higijenske mere WIZZ AIR PONOVO OTVORIO SVOJU BEOGRADSKU BAZU Na letovima uvedene nove higijenske mere
Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air ponovo je otvorila svoju beogradsku bazu sa rutama do nekih od najpopularnijih destinacija u Evropi. Ta aviokompanija iz Beograda ima... WIZZ AIR PONOVO OTVORIO SVOJU BEOGRADSKU BAZU Na letovima uvedene nove higijenske mere

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air ponovo je otvorila svoju beogradsku bazu sa rutama do nekih od najpopularnijih destinacija u Evropi.

Ta aviokompanija iz Beograda ima letove do Karlsrue/Baden-Baden, Hanovera, Memingen/Minhen Zapad, Dortmunda (Nemačka), Malme, Stokholm Skavsta, Geteborg Landvetter (Švedska), Bazel-Miluz-Frajburg (Švajcarska), Ajndhoven (Holandija) i London Luton (Velika Britanija), prenosi Tanjug.

Kompanija je uvela dodatne higijenske i mere za zaštitu putnika i članova posade na letovima, uključujući dezinfekciju unutrašnjosti aviona, pojačano čišćenje pre i posle svakog leta, obavezno nošenje maski za lice, pridržavanje mera fizičke distance između putnika prilikom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona, kao i deljenje sanitarnih maramica, navodi se u saopštenju.

  • Ivona

    3.6.2020 #1 Author

    Dokle god se postuju mere propisane zakonom, moze i da se leti i putuje

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...