uručeni ugovori

Za podizanje i rekonstrukciju ribnjaka u Vojvodini 20 miliona dinara

AgrobiznisBiznisSrbija

18.10.2023 18:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Za podizanje i rekonstrukciju ribnjaka u Vojvodini 20 miliona dinara Za podizanje i rekonstrukciju ribnjaka u Vojvodini 20 miliona dinara
U Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u sredu su uručeni ugovori, vredni gotovo 20 miliona dinara, namenjeni podizanju novih ribnjaka i rekonstrukciju... Za podizanje i rekonstrukciju ribnjaka u Vojvodini 20 miliona dinara

U Pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u sredu su uručeni ugovori, vredni gotovo 20 miliona dinara, namenjeni podizanju novih ribnjaka i rekonstrukciju postojećih na teritoriji Vojvodine za ovu godinu.

Podršku su dobila preduzeća iz Bača, Sečnja, Kanjiže, Barande i Deronja, koja su u projekte na ribnjacima uložila 18,6 miliona dinara sopstvenih sredstava, saopšteno iz vojvođanske vlade.

Pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Milan Dozet je istakao da se na teritoriji Vojvodine nalazi oko 13.500 hektara ribnjaka, od čega je oko 7.500 u eksploataciji.

„Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo svake godine izdvaja do 70 odsto bespovratnih sredstava za podizanje ili rekonstrukciju ribnjaka“, dodao je Dozet.

  • SHALIMAR

    18.10.2023 #1 Author

    Svakako ce im znaciti,ali treba im mnogo vise…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...