Nemački diskontni lanac TEDi otvoriće nekoliko objekata ove godine

Srpsko tržište uskoro bogatije za još jedan maloprodajni lanac

BiznisSrbijaVesti

15.3.2022 08:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Srpsko tržište uskoro bogatije za još jedan maloprodajni lanac Srpsko tržište uskoro bogatije za još jedan maloprodajni lanac
Na srpsko maloprodajno tržište bi uskoro trebalo da stigne nemački diskontni lanac TEDi. U narednih godinu dana plan je da otvori prve maloprodajne objekte... Srpsko tržište uskoro bogatije za još jedan maloprodajni lanac

Na srpsko maloprodajno tržište bi uskoro trebalo da stigne nemački diskontni lanac TEDi.

U narednih godinu dana plan je da otvori prve maloprodajne objekte diskontnog tipa u nekoliko gradova širom Srbije, piše portal Retail Srbija.

Lanac je osnovan 2004. godine u Nemačkoj i jedan je od najbrže rastućih trgovačkih lanaca iz neprehrambenog sektora. U asortimanu TEDI svojim kupcima nudi dekoracije, kućne potrepštine, školski pribor i veliki izbor proizvoda po principu „uradi sam“.

Kasirka
Foto: Pexels.com

TEDi trenutno posluje na više od 2.500 lokacija u 10 evropskih zemalja. Pored Srbije, lanac ulazi na tržište Rumunije, a prve poslovnice će biti otvorene do kraja marta.

Prva faza ekspanzije obuhvatiće nekoliko velikih gradova u Rumuniji.

TEDi je prvu poslovnicu u Sloveniji otvorio 2012. godine, dok je na hrvatsko tržište ušao 2017. godine, a 2020. godine na tržište Češke.

  • Ika

    15.3.2022 #1 Author

    Jedva cekamo Tedi u Srbiji

    Odgovori

  • Vockica

    16.3.2022 #2 Author

    Vise nego odlicno, radujem se otvaranju kod nas.

    Odgovori

  • ZVE84

    20.3.2022 #3 Author

    Mnogo ćemo se usrećiti sa njima…..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...