ministar građevinarstva poručio da će zakon biti jednako primenjen na sve

Srušeno dve trećine nelegalno izgrađenog objekta na Kopaoniku

SrbijaU fokusuVesti

19.11.2021 18:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Srušeno dve trećine nelegalno izgrađenog objekta na Kopaoniku Srušeno dve trećine nelegalno izgrađenog objekta na Kopaoniku
Nelegalni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku oko dve trećine je srušen u odnosu na prvobitni gabarit, izjavio je u petak ministar građevinarstva Tomislav... Srušeno dve trećine nelegalno izgrađenog objekta na Kopaoniku

Nelegalni objekat na Pančićevom vrhu na Kopaoniku oko dve trećine je srušen u odnosu na prvobitni gabarit, izjavio je u petak ministar građevinarstva Tomislav Momirović i poručio da se zakon primenjuje jednako za sve koji grade nelegalne objekte u Srbiji.

On je odgovarajući na pitanja novinara u Kragujevcu rekao da u našoj zemlji ima više od dva miliona bespravno podignutih objekata i da država i ministarstvo neće tolerisati bahate investitore, kao što je slučaj sa nelegalnim objektom na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, prenosi Tanjug.

„Činjenica je da je objekat na Kopaoniku bio izgrađen u gabaritima od 800 kvadratnih metara i da je izdat nalog za njegovo rušenje. Činjenica je da je danas taj objekat srušen praktično dve trećine prvobitnog gabarita. On nije dograđen i srušen u odnosu na to kakve je gabarite imao pre godinu dana“, rekao je Momirović.

Kaže da je činjenica i da je veliki broj ljudi iz lokalne samouprave i javnih preduzeća procesuirano „zbog radnji vezanih za taj objekat“ i da će oni za to odgovarati.

Momirović je poručio da će zakon biti jednako primenjen za sve, ne samo u ovom slučaju, nego u svim drugim slučajevima nelegalne gradnje.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...