Volkswagen pozvao kompanije da pauziraju oglašavanje na društvenoj mreži

Audi prekinuo sve aktivnosti na Twitteru

AutomobiliHi-techLifestyleSvet

24.11.2022 08:52 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Audi prekinuo sve aktivnosti na Twitteru Audi prekinuo sve aktivnosti na Twitteru
Nemački proizvođač automobila Audi obustavio je sve aktivnosti na društvenoj mreži Twitter do daljnjeg, objavila je nemačka medijska grupa WirtschaftsWoche pozivajući se na pouzdane... Audi prekinuo sve aktivnosti na Twitteru

Nemački proizvođač automobila Audi obustavio je sve aktivnosti na društvenoj mreži Twitter do daljnjeg, objavila je nemačka medijska grupa WirtschaftsWoche pozivajući se na pouzdane izvore iz ove kompanije.

Iz kompanije Volkswagen, koja poseduje Audi zajedno s markama VW, Seat, Cupra, Lamborghini, Bentley, Ducati i Porsche, istakli su početkom novembra da je preporuka svim kompanijama u njihovom vlasništvu da do daljnjeg pauziraju plaćeno oglašavanje na Twitteru, nakon što je Elon Mask (Elon Musk) postao vlasnik te društvene mreže.

Audi nije odmah bio dostupan za komentar, piše Seebiz.

Kompanija Volkswagen od 1. novembra nije objavila nijedan tvit, a do tada je gotovo svaki dan objavljivala po jedan. Musk je preuzeo vlasništvo nad Twitterom krajem oktobra.

  • GOCA BG

    24.11.2022 #1 Author

    Ocigledno im se ne svidja novi vlasnik pa bojkotuju…

    Odgovori

  • TATJANA

    26.11.2022 #2 Author

    Mozda ce kasnije pod novim uslovima

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...