Kako porodične kompanije u Srbiji prelaze na “naredni nivo”

DIDS 2023 o domaćim aspektima digitalizacije

Hi-techManifestacijePoslovanjeU fokusu

21.2.2023 14:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

DIDS 2023 o domaćim aspektima digitalizacije DIDS 2023 o domaćim aspektima digitalizacije
Tradicionalni Dan internet domena Srbije održaće se 7. marta 2023. u beogradskom Centru za kulturu “Vlada Divljan”. DIDS 2023 održava se u znaku značajnog... DIDS 2023 o domaćim aspektima digitalizacije

Tradicionalni Dan internet domena Srbije održaće se 7. marta 2023. u beogradskom Centru za kulturu “Vlada Divljan”. DIDS 2023 održava se u znaku značajnog jubileja – petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena koja je otpočela 10. marta 2008.

Posebna pažnja na događaju biće posvećena domaćim aspektima digitalne transformacije i njima će se baviti paneli konferencije.

Prvi od njih, naslovljen “Porodične kompanije i naredni nivo” doneće priču o porodičnim kompanijama u Srbiji, da li su one spremne za smenu generacija među vlasnicima i da li su naslednici pripremljeni za izazove digitalnog doba i poslovanja.

Foto: DIDS

Moderator ovog panela biće Milovan Zvijer, advokat i partner u firmi Four Legal, a učesnici Dragan i Aleksandar Marković, otac i sin, ITN Group, kao i Rade i Aleksa Vučićević, otac i sin, Art Ival.

“Digitalna poslovna rešenja iz Srbijenaziv je drugog panela konferencije kojem će nesposredno prethoditi predstavljanje rezultata istraživanja o upotrebi digitalnih tehnologija u poslovanju.

Foto: DIDS

Nakon što bude prezentovao kako i koliko biznisi koriste digitalne tehnologije i rešenja u svom poslovanju, moderator panela, Vladimir Zarić, Direktor za klijente u Four Dots, pokrenuće razgovor sa panelistima – predstavnicima softverskih kuća koje razvijaju poslovna rešenja za domaće, regionalno i strano tržište, a koji će otkriti svoje utiske o stanju tržišta, kakva su iskustva u saradnji sa mikro, malim i većim kompanijama iz Srbije i koliko su naša preduzeća slična u odnosu na ona iz regiona i inostranstva. Kroz pozitivne primere, slušaoci će moći da steknu uvid u to na koji način tradicionalni biznisi pobeđuju u digitalnoj transformaciji.

Uz moderaciju Vladimira Zarića svoja viđenja o ovoj aktuelnoj temi izložiće učesnici: Veljko Radovanović, izvršni direktor Logik.rs, Andreja Nikolić, osnivač i direktor Kadrovska.rs i Aleksandar Nastevski, osnivač i direktor NB SOFT.

DIDS 2023 održaće se u klasičnom formatu događaja uživo, a organizator će prenositi konferenciju putem svog YouTube kanala. Prisustvo konferenciji je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, registracija posetilaca putem DIDS2023 sajta je obavezna.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...