preko 200 soba i apartmana, okružen sa 40 hektara zelenila

Arora Group otvara luksuzni hotel u blizini Windsor Great Parka

BiznisInfrastrukturaLifestyleSvetVestiZanimljivosti

11.11.2021 09:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Arora Group otvara luksuzni hotel u blizini Windsor Great Parka Arora Group otvara luksuzni hotel u blizini Windsor Great Parka
Jedan od vodećih azijskih biznismena Surinder Arora predstavio je svoj hotel Fairmont Windsor Park u blizini Londona, opisujući ga kao najizuzetniju tačku razvoja. Svečano... Arora Group otvara luksuzni hotel u blizini Windsor Great Parka

Jedan od vodećih azijskih biznismena Surinder Arora predstavio je svoj hotel Fairmont Windsor Park u blizini Londona, opisujući ga kao najizuzetniju tačku razvoja.

Svečano otvaranje ovog hotela zakazano je za početak 2022. godine, a nedavno je svoje učešće na toj ceremoniji potvrdio i pevač Klif Ričard(Sir Cliff Richard).

Smešten na obodu velikog parka i udaljen sat vremena vožnje od Londona, hotel poseduje preko 200 soba i apartmana, a okružen je sa 40 hektara zelene površine na kojoj se nalazi i jezero, zbog cilja da bude dizajniran da se utopi u nasleđe lokacije, a ne da ga promeni.

Hotel poseduje i banju koja ima 18 soba za tretmane, hamam za šest osoba, komoru za krioterapiju za više osoba, zatvoreni bazen, himalajsku slanu sobu, bazen za vitalnu hidroterapiju u dvorištu i japansku ritualnu kupku za stopala.

Osnivač i predsednik Arora grupe Surinder Arora rekao je da se hotel pridružuje ostalim vodećim objektima kompanije čija je vrednost i imovina značajno porasla tokom prethodne decenije.

„Naš tim sa velikom strašću prilazi cilju da svakom gostu ponudi apsolutno najviše standarde usluge. Ovo je mnogo više od hotela“, naglasio je on.

Izvršni direktor francuske ugostiteljske firme Accor Sebastijan Bazin (Sebastien Bazin) dodao je da je otvaranje ovog hotela značajno za tržište luksuznih hotela u Velikoj Britaniji, dodajući da je njegova firma ponosna što radi zajedno sa Surinder Arora.

  • GINKO

    29.6.2022 #1 Author

    Jos kada bi bio dostupan za nas budžet

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...