dodeljen novac "na ime finansijske pomoći"

Fudbalskom savezu Srbije još 2,5 miliona evra iz budžetske rezerve

Vesti

7.4.2023 13:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 14

Fudbalskom savezu Srbije još 2,5 miliona evra iz budžetske rezerve Fudbalskom savezu Srbije još 2,5 miliona evra iz budžetske rezerve
Fudbalskom savezu Srbije (FSS) dodeljeno je još 298 miliona dinara (oko 2,5 miliona evra) iz tekuće budžetske rezerve, objavljeno je u Službenom glansiku. FSS-u... Fudbalskom savezu Srbije još 2,5 miliona evra iz budžetske rezerve

Fudbalskom savezu Srbije (FSS) dodeljeno je još 298 miliona dinara (oko 2,5 miliona evra) iz tekuće budžetske rezerve, objavljeno je u Službenom glansiku.

FSS-u je poslednji put krajem marta iz budžetske rezerve dodeljeno 295 miliona dinara, a novac je oba puta dobio „na ime finansijske pomoći“.

Sredstva koja su data FSS-u su zakonom o budžetu bila namenjena za troškove Republičke direkcije za imovinu, prenosi Beta, pozivajući se na Novu ekonomiju.

Tekuća budžetska rezerva je deo planiranih prihoda u budžetu koji se ne raspoređuje unapred. Sredstva tekuće budžetske rezerve koriste se za neplanirane svrhe ili za one budžetske stavke za koje se u toku godine pokaže da nisu bile dovoljne.

Sredstva tekuće budžetske rezerve raspoređuju se na direktne korisnike budžetskih sredstava tokom fiskalne godine.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...