IZVUČENI DOBITNICI FINALA PRVOG KRUGA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Podeljeni stanovi i 10 automobila Fiat

IzdvajamoPoreziPreduzetnikSrbijaVesti

27.12.2020 08:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

IZVUČENI DOBITNICI FINALA PRVOG KRUGA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Podeljeni stanovi i 10 automobila Fiat IZVUČENI DOBITNICI FINALA PRVOG KRUGA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Podeljeni stanovi i 10 automobila Fiat
U poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ dodeljeno je 10 automobila „Fiat 500L“ i dva stana u Beogradu . Trosoban... IZVUČENI DOBITNICI FINALA PRVOG KRUGA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI Podeljeni stanovi i 10 automobila Fiat

U poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ dodeljeno je 10 automobila „Fiat 500L“ i dva stana u Beogradu .

Trosoban stan u naselju Zemunske kapije dobila je Olivera Nešic iz Novog Beograda, a stan u Beogradu na vodi Suzana Rakić iz Novog Sada.

Glumac Miodrag Radonjić izvukao je srećne dobitnike nagradne igre u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa više od šest miliona pristiglih koverata.

Dobitnici automobila su Jelena V. Filipov iz Pančeva, Jovanka Jeremić iz Mirijeva u Beogradu, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja.

Takode, vlasnici automobila su postali i Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Živadinka Mihailović iz Beograda, Igor Gagić iz Beograda, Miodrag Grmuša iz Novog Beograda, Snežana Jovišević iz Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Izvlačenju je prisustvovala i ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Ministarka je rekla da joj je uzimanje računa prilikom kupovine postala navika i da su i građani uvideli koliko je veliki značaj da se svi tako ponašaju.

„Ako se tako svi ponašamo, onda ćemo svi imati priliku da ulažemo u svoju zemlju“, istakla je ministarka.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020. i drugi početkom 2021. godine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...