Rok za plaćanje računa za gas produžen do 15. decembra

JP Srbijagas neće zaračunavati kamatu na račune za oktobar

SrbijaVesti

30.11.2023 08:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

JP Srbijagas neće zaračunavati kamatu na račune za oktobar JP Srbijagas neće zaračunavati kamatu na račune za oktobar
Srbijagas neće obračunavati zateznu kamatu na oktobarske račune koji u novembru pristižu na kućne adrese korisnika, potvrđeno je u ovom javnom preduzeću. Kako je... JP Srbijagas neće zaračunavati kamatu na račune za oktobar

Srbijagas neće obračunavati zateznu kamatu na oktobarske račune koji u novembru pristižu na kućne adrese korisnika, potvrđeno je u ovom javnom preduzeću.

Kako je navedeno, zbog obustave rada u Pošti Srbije, koja je trajala od 24. oktobra do 23. novembra, računi za komunalne usluge sporije su pristizali u poštanske sandučiće korisnika, prenosi RTV.

JP Srbijagas je potvrdio da neće biti zaračunavanja „kaznene“ kamate za kašnjenje u plaćanju računa za potrošnju u oktobru mesecu, dok je iz Elektroprivrede Srbije saopšteno da je produžen rok za plaćanje računa do 30. novembra.

Srbijagas je produžio rok plaćanja računa za gas za oktobar za kategoriju domaćinstva do 15. decembra, objavilo je to javno preduzeće. Odluku je doneo generalni direktor JP Srbijagas Dušan Bajatović.

Zbog obustave rada JP Pošta Srbije, izdati računi za gasni mesec oktobar 2023. godine, u velikom broju nisu prispeli na adrese krajnjih kupaca.

  • SABRINA

    30.11.2023 #1 Author

    Valjda će i ostala komunalna i javna preduzeća da se ugledaju na njih, što se tiče računa za oktobar.

    Odgovori

  • Inquiete

    30.11.2023 #2 Author

    To treba da se podrazumeva.

    Odgovori

  • MAJA

    2.12.2023 #3 Author

    Valjda ce tako svi postupiti

    Odgovori

  • Grocka

    2.12.2023 #4 Author

    Aj da vidimo..

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...