LAŽNA VEST DA OD SREDE POČINJE KARANTIN 24H Stefanović: Policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi paniku

IzdvajamoSrbijaVesti

1.4.2020 10:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

LAŽNA VEST DA OD SREDE POČINJE KARANTIN 24H Stefanović: Policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi paniku LAŽNA VEST DA OD SREDE POČINJE KARANTIN 24H Stefanović: Policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi paniku
Građanima Srbije na društvenim mrežama stižu poruke da se u sredu uveče uvodi 24-časovni karantin zbog korona virusa. Ova poruka je lažna, a cilj... LAŽNA VEST DA OD SREDE POČINJE KARANTIN 24H Stefanović: Policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi paniku

Građanima Srbije na društvenim mrežama stižu poruke da se u sredu uveče uvodi 24-časovni karantin zbog korona virusa. Ova poruka je lažna, a cilj je izazivanje panike i haosa.

„Od srede u ponoć počinje 24h karantin. Uvodi se softver gde sms-om pošalješ na odobrenje da izađes i stigne ti odobrenje sms koje pokažeš patroli na ulici. Nabavite sutra što vam treba… Čuvaj se president… „, piše u ovoj poruci.

Ministar policije Nebojša Stefanović oglasio se na društvenoj mreži Tviter povodom lažne vesti koja kruži Srbijom.

„Informacija koja kruži društvenim mrežama o tome da se u sredu uveče uvodi 24-časovni karantin, kao i da će građani dobijati SMS poruku odobrenja za izlazak na ulicu, lažna je vest.

“ Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi ovu lažnu vest“, saopštio je ministar Stefanović.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...