NAJVEĆI SVETSKI ŠOU ELEKTRONSKIH UREĐAJA OVE GODINE SAMO ONLINE Za virtuelnu ulaznicu treba izdvojiti do 500 dolara

Hi-techLifestyleSvetVesti

11.1.2021 15:37 Autor: Marko Miladinović 0

NAJVEĆI SVETSKI ŠOU ELEKTRONSKIH UREĐAJA OVE GODINE SAMO ONLINE Za virtuelnu ulaznicu treba izdvojiti do 500 dolara NAJVEĆI SVETSKI ŠOU ELEKTRONSKIH UREĐAJA OVE GODINE SAMO ONLINE Za virtuelnu ulaznicu treba izdvojiti do 500 dolara
Najveća svetska konvencija na kojoj se svake godine predstavljaju poslednji elektronski „gedžeti“, po prvi put će biti održana elektronskim putem. Popularni CES (Consumer Eletronics... NAJVEĆI SVETSKI ŠOU ELEKTRONSKIH UREĐAJA OVE GODINE SAMO ONLINE Za virtuelnu ulaznicu treba izdvojiti do 500 dolara

Najveća svetska konvencija na kojoj se svake godine predstavljaju poslednji elektronski „gedžeti“, po prvi put će biti održana elektronskim putem. Popularni CES (Consumer Eletronics Show) početkom 2020. godine uživo je videlo preko 170.000 posetilaca u izložbenim halama u Las Vegasu. CES 2021 biće održan online, a očekuje se oko 150.000 virtuelnih posmatrača.

Iako se veličina publike na ovaj način neće bitno smanjiti, s druge strane broj izlagača i premijera elektronskih uređaja i te kako hoće. Naime, za razliku od prošlogodišnjih 4.400 izloženih naprava u 2020. godini, ovaj put biće ih samo 1.950.

CES je prethodnih godina bio domaćin nekim od najiščekivanijih premijera, ali je takođe predstavljao svetu i takve „hitove“ kao što je električni toalet za mace.

Ulaznice za virtuelni CES 2021. koštaju 149 i 499 dolara, a tokom tri dana održavanja online konferencija i prezentacija, jedan deo njih biće organizovan samo za publiku sa skupljim kartama, i to bez prisustva medija.

Među viđenijim govornicima ove godine izdvajaju se direktori kompanija Verizon, General Motors, Best Buy, AMD, Microsoft, kao i predstavnici Consumer Technology Association.

Jedna od najvećih premijera biće prikazivanje novog modela pametnog telefona Galaxy S21 kompanije Samsung. S druge strane, direktni rival Apple ne učestvuje na CES konferencijama još od 1992. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...