PORTAL BIZNIS.RS POČINJE DA RADI Sve poslovne vesti na jednom mestu

Vesti

22.4.2020 10:00 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Poštovani čitaoci, Od danas je pred vama novi poslovni portal Biznis.rs, namenjen poslovnim ljudima ali i svima onima koji žele da budu uspešni, u...

Poštovani čitaoci,

Od danas je pred vama novi poslovni portal Biznis.rs, namenjen poslovnim ljudima ali i svima onima koji žele da budu uspešni, u poslovnom, profesionalnom i svakom drugom smislu.

Poslovni portal Biznis.rs donosi osim aktuelnih ekonomskih vesti iz Srbije, regiona i sveta, i čitav niz korisnih i zanimljivih informacija potrebnih za uspešno poslovanje preduzetnika, malih i srednih preduzeća ali i velikih kompanija.

Tu su i informacije iz turizma, tehnike, nekretnina, automobila, gastronomije, mode, zdravlja…… Mnogo interesantnih i korisnih stvari, koje će vam unaprediti i olakšati život, ali vas i zabaviti i oraspoložiti, i proširiti vaše vidike.

Portal Biznis.rs donosi odgovore na mnoga vaša pitanja, otvara nove perspektive, predstavlja nove mogućnosti, pomaže i savetuje, informiše, ali i zabavlja.

Verujemo da će poslovni portal Biznis.rs postati mesto susreta uspešnih ljudi i onih koji to žele da postanu.

Dobrodošli!

Redakcija portala Biznis.rs

Tagovi
BIZNIS
  • Aleksandar Kojčić

    22.4.2020 #1 Author

    Ovakav sajt, sa širokim dijapazonom društvenih tema, predstavlja osveženje u srpskom medijskom prostoru. U meri u kojoj rastu snaga i uticaj Srbije u međunarodnom ekonomskom i političkom prostoru, dobra informisanost, izoštrena analitičnost biće neophodni svakom našem preduzetniku ili političkom posleniku. Zbog toga vam želim dobrodošlicu, uspeh u radu i najbrojniju publiku.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...