Expo 2020 Dubai odskočna daska za širenje biznisa

Predstavnici srpskih firmi razgovarali sa kolegama iz američkih kompanija

Moja firmaPreduzetnikSvetVesti

19.10.2021 19:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Predstavnici srpskih firmi razgovarali sa kolegama iz američkih kompanija Predstavnici srpskih firmi razgovarali sa kolegama iz američkih kompanija
Predstavnici srpskih kompanija Konelek, Ving, Vrmeko i Pink Internacional koje učestvuju na Svetskoj izložbi “Expo 2020 Dubai” razgovarali su u utorak sa predstavnicima američkih... Predstavnici srpskih firmi razgovarali sa kolegama iz američkih kompanija

Predstavnici srpskih kompanija Konelek, Ving, Vrmeko i Pink Internacional koje učestvuju na Svetskoj izložbi “Expo 2020 Dubai” razgovarali su u utorak sa predstavnicima američkih kompanija Boing, Jacobs, Lockheed Martin i Star Lab o mogućnostima saradnje i zajedničkim poslovima.

Naši privrednici su ocenili da je nastup na ovogodišnjem “Expou” dobra odskočna daska za širenje biznisa na svetska tržišta od Hong Konga do Njujorka, prenosi Tanjug.

KONELEK DOO BEOGRAD-ZEMUN

PUKOVNIKA MILENKA PAVLOVIĆA 136A, 11080 Beograd (Zemun), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
1.699.775,98 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

“Učešće na Svetskoj izložbi u Dubaiju je značajno za jačanje postojećih poslovnih partnerstava i sticanje novih, a predstavnici ovih kompanija očekuju i nove bilateralne sastanke i razgovore. Srbija na ovaj način može dostojno da se predstavi u bilo kom delu sveta”, ocenio je direktor kompanije “Vrmeko” Zoran Stajić.

Najveća Svetska izložba, na kojoj su svoje izume i dela svojevremeno predstavljali Čarls Darvin (Charles Darvin), Nikola Tesla, Vinsent Van Gog (Vincent van Gogh), na kojoj su predstavljene Ajfelova kula i pokretne stepenice, počela je 1. oktobra u Dubaiju.

Među mnogim kompanija iz više od 190 zemalja, na ovoj izložbi i Srbija ima svoj poseban izložbeni prostor na kojem će se do kraja marta 2022. godine predstaviti više od 500 srpskih kompanija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...