kampanja "budi fiskalizovan"

Privrednici će moći da se upoznaju sa novim modelom fiskalizacije

InovacijePreduzetnikSrbijaVesti

10.9.2021 17:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Privrednici će moći da se upoznaju sa novim modelom fiskalizacije Privrednici će moći da se upoznaju sa novim modelom fiskalizacije
Ministar finansija Siniša Mali predstaviće 13. septembra u Privrednoj komori Srbije novi model fiskalizacije zainteresovanim privrednicima. Skup u okviru kampanje „Budi fiskalizovan“ počeće u... Privrednici će moći da se upoznaju sa novim modelom fiskalizacije

Ministar finansija Siniša Mali predstaviće 13. septembra u Privrednoj komori Srbije novi model fiskalizacije zainteresovanim privrednicima.

Skup u okviru kampanje „Budi fiskalizovan“ počeće u 12.30 sati, pod sloganom „Čist račun duga ljubav“, najavilo je Ministarstvo finansija, a prenosi Tanjug.

Pored ministra Malog, sa privrednicima će razgovarati predsednik PKS Marko Čadež, direktorka Poreske uprave Dragana Marković i predsednik Upravnog odbora NALED-a Vladislav Cvetković.

Predstavnici privrede moći će ovom prilikom da postavljaju pitanja u vezi sa temom, a pozvani su i predstavnici medija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...