Američka kompanija već posluje u više od sto zemalja širom sveta

Lanac restorana brze hrane Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Firme u fokusuLifestyleRegion

25.4.2023 09:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Lanac restorana brze hrane Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu Lanac restorana brze hrane Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
Globalni lanac restorana brze hrane Burger King najavio je da uskoro počinje sa radom u Bosni i Hercegovini. Iz američke kompanije saopšteno je da... Lanac restorana brze hrane Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Globalni lanac restorana brze hrane Burger King najavio je da uskoro počinje sa radom u Bosni i Hercegovini.

Iz američke kompanije saopšteno je da je BiH najnovija destinacija na mapi zemalja gde gosti mogu da dožive iskustvo Burger Kinga i probaju ukusnu hranu u njihovim restoranima, prenosi Indikator.ba.

„Kuća iz koje svet ugledao čuveni ‘whopper’ burger će uskoro otvoriti svoja vrata u Bosni i Hercegovini, gde će gosti moći da probaju čuvene ukuse brenda i proizvode visokog kvaliteta, koji se služe s ljubavlju i pažnjom u moderno i minimalistički koncipiranim restoranima, čija udobodnost otvorenog prostora čini da se svi osećaju dobrodošli“, saopšteno je iz američke kompanije.

Burger King je drugi najveći lanac brze hrane s hamburgerima na svetu. Posluje na više od 18.600 lokacija u više od 100 zemalja širom sveta.

Njie saopšteno kada će tačno i na kojim lokacijama biti otvoreni prvi objekti.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...