o novim trendovima u biznisu i poslovanju

„Samit žena lidera“ 2. i 3. juna u Fruškim termama

InovacijePoslovanjePreduzetnikSrbijaVesti

31.5.2022 16:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

„Samit žena lidera“ 2. i 3. juna u Fruškim termama „Samit žena lidera“ 2. i 3. juna u Fruškim termama
„Samit žena lidera“ u Fruškim termama u Vrdniku okupiće 2. i 3. juna više od 200 žena iz regiona Zapadnog Balkana, najavljeno je u... „Samit žena lidera“ 2. i 3. juna u Fruškim termama

„Samit žena lidera“ u Fruškim termama u Vrdniku okupiće 2. i 3. juna više od 200 žena iz regiona Zapadnog Balkana, najavljeno je u utorak.

Skup će otvoriti ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Tatjana Matić, a među specijalnim gostima biće odbojkaš Vladimir Grbić.

Prema rečima osnivača Samita Danijele Golić, neke od tema o kojima će se razgovarati su najnoviji trendovi u poslovanju i finansiranju biznisa, budućnost inetrneta, virtuelne valute, prenosi Beta.

„Verujem da je naša uloga da prepoznamo i investiramo u one ideje, poslovanja i preduzetnice koje počinju ili su u fazi rasta i razvoja i damo priliku novoj generaciji mladih liderki“, istakla je Golić.

U okviru organizacije „Samit žena lidera“ pokrenuta je i „Akademija Samita žena lidera“ koja je imala više od 300 polaznica, kao i „Biznis mentor program“ i druge edukacije.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...