Godišnja konferencija Udruženja finansijskih direktora Srbije

CFO sa svrhom 2024: Nova definicija finansijskih direktora

ManifestacijePoslovanjeSrbijaU fokusu

10.5.2024 08:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

CFO sa svrhom 2024: Nova definicija finansijskih direktora CFO sa svrhom 2024: Nova definicija finansijskih direktora
Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) 15. i 16. maja organizuje svoju tradicionalnu godišnju konferenciju – CFO sa svrhom, koja se ove godine održava pod... CFO sa svrhom 2024: Nova definicija finansijskih direktora

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) 15. i 16. maja organizuje svoju tradicionalnu godišnju konferenciju – CFO sa svrhom, koja se ove godine održava pod motoom „Nova definicija CFO-a“.

Događaj će, u hotelu Fruške terme u Vrdniku, okupiti više od 200 finansijskih direktora, međunarodnih govornika, predstavnika države iz domena fiskalne politike, makroekonomista, konsultanata, stručnjaka za oblasti digitalizacije poslovanja, zelenih izvora energije, ESG i upravljanja ljudima.

U identifikovanju nove definicije CFO-a, učesnici, panelisti i predavači će razgovarati o globalnim trendovima u oblastima od važnosti za ulogu finansijskog direktora, a među temama će se, između ostalog, naći značaj strateškog razumevanja biznisa i razvoja ljudi, makro trendovi, unapređenje saradnje sa državom, praktična primena AI u finansijama danas i u budućnosti, sajber bezbednost, rast poslovanja kroz prizmu ESG pricnipa i regulativa…

Učesnici konferencije biće finansijski direktori i top menadžeri najvećih domaćih i međunarodnih kompanija koje posluju na našem tržištu iz svih industrija, poput Microsofta, Atlantic grupe, Nelta, Kappa Star grupe, Dijamanta, Mercatora S, predstavnici Ministarstva finansija, EBRD, Privredne komore Srbije, Razvojne agencije Srbije, NALED-a, Ratela i Univerziteta u Novom Sadu.

Udruženje finansijskih direktora Srbije, koje ove godine obeležava i desetu godišnjicu od osnivanja, jedina je strukovna asocijacija koja okuplja finansijske direktore na teritoriji Srbije, sa ciljem međusobnog povezivanja, podsticanja njihovog profesionalnog razvoja i jačanja delovanja na teritoriji Srbije.

Više od 230 članova UFDS upravlja finansijama u kompanijama koje ostvaruju pet milijardi evra prihoda i zapošljavaju 46.000 ljudi.

Aktivnosti Udruženja usmerene su na razmenu iskustava iz prakse, regionalnu saradnju, unapređenje poslovnog ambijenta, ali i jačanje uloge finansijskih direktora u privredi i institucijama od značaja.

  • SHALIMAR

    12.5.2024 #1 Author

    Svrha je unapredjenje i bolje vodjenje kompanija..

    Odgovori

  • SUNCICA

    12.5.2024 #2 Author

    Lepo desavanje, moze se svasta nauciti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...