Postupke u poslednjih nedelju dana objavilo više od 150 pravnih lica

Javne nabavke: Od rekonstrukcije Miljakovačke toplane do spomenika Tomi Zdravkoviću

Srbija

24.2.2023 14:33 Autor: Julijana Vincan 2

Javne nabavke: Od rekonstrukcije Miljakovačke toplane do spomenika Tomi Zdravkoviću Javne nabavke: Od rekonstrukcije Miljakovačke toplane do spomenika Tomi Zdravkoviću
Na Portalu javnih nabavki od 18. do 24. februara planirane javne nabavke objavilo je više od 150 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih... Javne nabavke: Od rekonstrukcije Miljakovačke toplane do spomenika Tomi Zdravkoviću

Na Portalu javnih nabavki od 18. do 24. februara planirane javne nabavke objavilo je više od 150 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Javno komunalno preduzeće Beogradske elektrane raspisalo je 21. februara više od 400 javnih nabavki. Najvišu procenjenu vrednost ima isporuka opreme i izvođenje radova za rekonstrukciju toplane Miljakovac od 960 miliona dinara.

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine otvorilo je istog datuma 23 postupka, od kojih će da izdvoji najveću svotu novca za nabavku goriva i maziva CJN 2023 13,7 miliona dinara.

Gradska uprava sekretarijat za zdravstvo Grada Beograda raspisala je 21. februara jednu javnu nabavku procenjene vrednosti 25 miliona dinara. Reč je o monitoringu i mapiranju terena pod korovskom biljkom ambrozijom i drugim alergogenim biljkama, laboratorijskim i terenskim istraživanjima (do 10 miliona m2) i hemijsko suzbijanje ambrozije na neuređenim površinama na teritoriji grada Beograda u 2023. godini.

Ustanova Tehničko-ekonomski centar Kliničkog centra Srbije je istog dana objavila devet postupaka, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima ima javna nabavka namirnica od 360 miliona dinara.

Klinički centar Vojvodine isto 21. februara raspisao javne nabavke, i to 343, od kojih je najveće planirano izdvajanje za citostatike po posebnom režimu (lekovi sa C liste lekova) 1,22 milijarde dinara.

Gradska uprava sekretarijat za kulturu Grada Beograda otvorila je 22. februara postupak za izradu spomenika Tomi Zdravkoviću vredan šest miliona dinara.

Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije dr Vukan Čupić objavio je istog datuma 90 javnih nabavki, od kojih je najvrednija od 838,5 miliona dinara za lekove za lečenje retkih bolesti.

Gradska uprava sekretarijat za zaštitu životne sredine Grada Beograda je 22. februara raspisala 15 javnih nabavki od kojih najvišu procenjenu vrednost ima sanacija nesanitarne deponije – smetlišta u Dobanovcima od 458,33 miliona dinara.

Ministarstvo rudarstva i energetike je 23. februara otvorilo 29 postupaka od kojih je najvredniji za goriva i maziva od 53 miliona dinara.

Opštinska uprava opštine Aranđelovac raspisala je 39 javnih nabavki istog dana, a najveće planirano izdvajanje je za izgradnju i rekonstrukciju cevovoda sirove vode od vodozahvata na reci Kačer do akumulacije „Garaši“ od 256,66 miliona dinara.

Gradska uprava grada Šapca raspisala je javnu nabavku za opremu i monitoring zagađenja vazduha, u vrednosti od 5,5 miliona dinara.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • Tina

    25.2.2023 #1 Author

    Javne nabavke su korisne s tim sto imaju bas veliki raspon, od – do, I stoga nije lose razmotriti prioritete

    Odgovori

  • kaćica

    26.2.2023 #2 Author

    Mislim da je spomenik najbitniji.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...