Projekat vredan 2,1 milion dinara

Javni poziv za izgradnju Vizitorskog centra u Aranđelovcu

BiznisSrbija

4.10.2024 09:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Javni poziv za izgradnju Vizitorskog centra u Aranđelovcu Javni poziv za izgradnju Vizitorskog centra u Aranđelovcu
Opštinska uprava opštine Aranđelovac raspisala je tender za pripremne radove za izgradnju Vizitorskog centra, a vrednost je procenjena na 2,1 milion dinara. Rok za... Javni poziv za izgradnju Vizitorskog centra u Aranđelovcu

Opštinska uprava opštine Aranđelovac raspisala je tender za pripremne radove za izgradnju Vizitorskog centra, a vrednost je procenjena na 2,1 milion dinara.

Rok za prijavu na tender je 21. oktobar.

Novac za ovaj projekat delimično je obezbeđen u okviru programa Evropske unije za lokalni razvoj, EU PRO plus, a u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije. Naime, u okviru ovog programa Regionalnoj agenciji za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja dodeljeno je nešto više od jednog miliona evra.

Deo ovih sredstava je opredeljen i za Opštinu Aranđelovac i to za projekat Narodnog muzeja izgradnje Posetilačko-obrazovnog centra na prostoru Spomenika prirode Risovača, piše eKapija.

“Izgradnjom ovog objekta, u kome će se nalaziti izložbeni prostor i dodatni sadržaji za posetioce, značajno će biti unapređena kulturno-turistička ponuda i same ustanove i Opštine Aranđelovac”, saopštili su iz Narodnog muzeja Aranđelovca.

Opština Aranđelovac će i sopstvenim sredstvima pomoći realizaciju, a projekat je izradio biro za projektovanje Spreg.

  • MARA

    5.10.2024 #1 Author

    Kako se zavravaju javni pozivi

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.