Ministar finansija Siniša Mali potvrdio početak projekta

Mali: Za nekoliko nedelja počinje izgradnja nacionalnog stadiona

InfrastrukturaSrbija

30.1.2023 09:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Mali: Za nekoliko nedelja počinje izgradnja nacionalnog stadiona Mali: Za nekoliko nedelja počinje izgradnja nacionalnog stadiona
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je u nedelju, gostujući na TV Prva, da će „za nekoliko nedelja“ početi radovi na izgradnji nacionalnog stadiona. „Potpisali... Mali: Za nekoliko nedelja počinje izgradnja nacionalnog stadiona

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je u nedelju, gostujući na TV Prva, da će „za nekoliko nedelja“ početi radovi na izgradnji nacionalnog stadiona.

„Potpisali smo ugovor za infrastrukturu, bukvalno se sada prave kampovi za radnike i radovi kreću u narednih nekoliko nedelja“, rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, procene su da će do početka ili polovine 2026. biti završena izgradnja nacionalnog stadiona, za koji je planirano da se gradi u beogradskoj opštini Surčin.

Mali je rekao da će „za par meseci“ biti završena izgradnja sektora B na obilaznici oko Beograda čime će biti povezan autoput Beograd-Niš sa istom takvom saobraćajnicom do Zagreba.

Rekao da je to najvažniji deo te obilaznice koji će, kako je kazao, biti gotov za par meseci, verovatno do juna.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...