Jednim klikom do šanse za posao

Otvorene prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja

SrbijaU fokusu

27.11.2023 14:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Otvorene prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja Otvorene prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja
Prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) su otvorene za sve zainteresovane građane. Sajam se održava u četvrtak, 30.... Otvorene prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja

Prijave za Virtuelni sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) su otvorene za sve zainteresovane građane.

Sajam se održava u četvrtak, 30. novembra 2023. godine od 10 do 16 časova, a građani će moći da mu pristupe jednostavnom registracijom na veb platformi koja je otvorena do početka trajanja sajma.

Sajam nudi mogućnosti za zaposlenje za brojne za kandidate različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg radnog iskustva.

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira na to da li se nalaze u evidenciji NZS, a učešće je besplatno za sve učesnike.

Registracija je veoma laka, bez potrebe instaliranja bilo kakvog dodatnog softvera. Svi zainteresovani mogu se registrovati i uključiti se online sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar).

Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz 70 kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove itd.

Nakon prvog Virtuelnog sajma koji je uspešno organizovan u maju 2021, NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se na taj način dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla, ali i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština.

  • SABRINA

    28.11.2023 #1 Author

    Virtuelni sajam mi je ok, ali mislim da je kontak uživo ipak bolji.

    Odgovori

  • Jasmina

    30.11.2023 #2 Author

    Trazimo posao!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...