Investitor je kompanija MGM-Investments

Ruši se hotelski kompleks Olga Dedijer na Kopaoniku i gradi novi sa 206 apartmana

BiznisSrbija

1.3.2024 09:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Ruši se hotelski kompleks Olga Dedijer na Kopaoniku i gradi novi sa 206 apartmana Ruši se hotelski kompleks Olga Dedijer na Kopaoniku i gradi novi sa 206 apartmana
Opštinska uprava opštine Raška oglasila je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku. Investitor je kompanija MGM-Investments. Na lokaciji se nalazi hotelski... Ruši se hotelski kompleks Olga Dedijer na Kopaoniku i gradi novi sa 206 apartmana

Opštinska uprava opštine Raška oglasila je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju apart-hotela na Kopaoniku. Investitor je kompanija MGM-Investments.

Na lokaciji se nalazi hotelski kompleks Olga Dedijer za koji je izdato rešenje o izgradnji 1985. godine, piše eKapija. Ovim urbanističkim projektom predviđa se uklanjanje ovog objekta i izgradnja novog, prenosi eKapija. Spratnost projektovanog objekta je -4Po+Npr+Vpr+3+3Pk. Ukupna bruto građevinska površina budućeg hotela je 25.638,92 metara kvadratnih.

Predviđeno je da budući hotel ima 206 apartmana. U četiri podzemne etaže predviđene su garaže sa ukupno 187 parking mesta.

Saobraćajni pristup biće ostvaren je sa postojećeg državnog puta dvosmernom internom saobraćajnicom širine 6 m.

Projektant je C.E.M. Team doo Beograd, a javni uvid traje do 6. marta. Inače, hotel Olga Dedijer se nalazi u centralnoj zoni Kopaonika, na nadmorskoj visini od 1.700 metara i izgrađen je u planinskom stilu.


Hotel raspolaže sa 232 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, restoranom sa 300 sedišta, aperitiv i snek – barom, diskotekom, picerijom, trim kabinetom i prodavnicom.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...