predsednik srbije očekuje rešenje situacije

Vučić o bugarskoj taksi na gas: Rešićemo sve, postoje sporazumi koji su nedvosmisleni

Srbija

21.10.2023 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Vučić o bugarskoj taksi na gas: Rešićemo sve, postoje sporazumi koji su nedvosmisleni Vučić o bugarskoj taksi na gas: Rešićemo sve, postoje sporazumi koji su nedvosmisleni
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da veruje da će biti rešen problem u vezi sa bugarskom tranzitnom taksom za gas koji... Vučić o bugarskoj taksi na gas: Rešićemo sve, postoje sporazumi koji su nedvosmisleni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da veruje da će biti rešen problem u vezi sa bugarskom tranzitnom taksom za gas koji uvozi Srbija.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom otvaranja stanične zgrade železničke stanice „Prokop“ u Beogradu rekao da veruje „da ćemo sa našim bugarskim prijateljima uspeti da rešimo sve“, prenosi Beta.

„Postoje sporazumi koji su nedvosmisleni. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku“, rekao je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše izjavu poslanika Evropskog parlamenta Klemena Grošelja „da eventualne mere“ protiv Vlade Srbije, ukoliko se dokaže njena direktna umešanost u oružani napad na kosovsku policiju u Banjskoj 24. septembra, „ne bi bile usmerene prema građanima Srbije“, Vučić je rekao da „mi moramo da razumemo da oni tako gledaju na stvari“.

Vučić je rekao da bi, „što se tiče prava“, njega „bilo sramota“ da je na mestu tih koji su takav zaključak doneli.

On je, govoreći o novoj zgradi železničke stanice Prokop rekao da će sigurno biti novih infrastrukturnih radova u njenoj okolini, da će tu doći kompanije od „Telekoma do Dunav osiguranja, i da će taj deo predstavljati „neki novi centar grada“, kao što je naselje Beograd na vodi.

  • MAXMAD

    21.10.2023 #1 Author

    Bratko bratko….

    Odgovori

  • MARA

    22.10.2023 #2 Author

    Da vidimo koji ve infrastrukturni radovi biti

    Odgovori

  • CIGI

    22.10.2023 #3 Author

    Sve ce cika Vucko da sredi preko veze, Ali prvo izbore

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...