Država opredelila 125 miliona dinara za dodelu zaštitnih ramova

Subvencije za zaštitu traktorista u slučaju prevrtanja vozila

AgrobiznisBiznisSrbijaVesti

19.9.2022 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Subvencije za zaštitu traktorista u slučaju prevrtanja vozila Subvencije za zaštitu traktorista u slučaju prevrtanja vozila
Vlada Srbije subvencionisaće dodelu zaštitnih ramova za upotrebljavane traktore, za zaštitu vozača u slučaju prevrtanja. U Uredbi objavljenoj u Službenom glasniku navodi se da... Subvencije za zaštitu traktorista u slučaju prevrtanja vozila

Vlada Srbije subvencionisaće dodelu zaštitnih ramova za upotrebljavane traktore, za zaštitu vozača u slučaju prevrtanja.

U Uredbi objavljenoj u Službenom glasniku navodi se da pravo na subvenciju imaju pravna lica, preduzetnici i fizička lica koji su vlasnici ili korisnici registrovanih traktora.

Subvencionisana dodela zaštitnog rama sprovodiće se tri godine, a za sprovođenje u ovoj godini opredeljeno je 125 miliona dinara. Navodi se da se subvencionisana dodela zaštitnog rama za traktor sprovodi isplatom 27.000 dinara što je plaćanje rama u celosti.

Subvencioniše se i 7.000 dinara za plaćanje postupka ispitivanja prepravke traktora.

Zahtevi za dodelu subvencionisanog traktorskog rama podnose se Agenciji za bezbednost saobraćaja do 30. novembra, a redosled realizacije je prema vremenu prijema.

 • Bella

  19.9.2022 #1 Author

  U sjajno , dobro su se toga setili.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.