organizatori poručuju da je sve spremno za veliki događaj

Prva trka električnih formula u Seulu

AutomobiliBiznisLifestyleSvet

11.8.2022 14:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Prva trka električnih formula u Seulu Prva trka električnih formula u Seulu
Organizator trke Seoul E-Prix, Formula E, saopštio je da proces pripreme za prvo trkačko takmičenje električnih vozila (EV) u Južnoj Koreji teče glatko bez... Prva trka električnih formula u Seulu

Organizator trke Seoul E-Prix, Formula E, saopštio je da proces pripreme za prvo trkačko takmičenje električnih vozila (EV) u Južnoj Koreji teče glatko bez problema i da i timovi koji učestvuju i organizatori daju sve od sebe da održe događaj koji može da zadovolji ljubitelje trka u Seulu i širom sveta.

„Svaki tim naporno radi kako bi osigurao najbolju akciju na stazi. Staza je apsolutno spremna za kretanje, pošto sam je jutros pogledala i bila je fantastična,“  rekla je Ana Rota, predstavnik za medije Formule E, tokom medijske turneje za Seoul E-Prix, prenosi Korea Times.

„Seul je kultna lokacija i događaj će se održati u centru grada. Timovi su uradili neverovatan posao u planiranju događaja. Takođe smo bili veoma srećni što smo sarađivali sa lokalnim vlastima u ovom gradu. Sve ove stvari su se dobro složile, veoma sam ponosna i jedva čekam da vidim kako će to izgledati u subotu“, rekla je ona.

Ovog vikenda 22 vozača iz 11 timova trkaće se oko sportskog kompleksa Džamsil u Seulu, gde su održane Letnje olimpijske igre 1988. godine. Globalni proizvođači automobila kao što su Mercedes-Benz, Jaguar i Porsche će se pohvaliti svojim naprednim EV tehnologijama i vozačkim veštinama timova tokom dvodnevnog događaja.

Ovo nije samo glavni trkački događaj,  održani su i različiti prateći događaji oko stadiona za ljubitelje trka i posetioce.

Kompanije kao što je Samsung Electronics postavile su velike promotivne štandove koji omogućavaju posetiocima događaja da pogledaju svoje najnovije gadžete, kao što su Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 sklopivi pametni telefoni.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...