imaće napredniji hardver od svojih prethodnika

Stižu novi sklopivi pametni telefoni iz Samsung Electronicsa

Hi-techLifestyleSvetVesti

20.7.2022 20:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Stižu novi sklopivi pametni telefoni iz Samsung Electronicsa Stižu novi sklopivi pametni telefoni iz Samsung Electronicsa
Samsung Electronics će uskoro predstaviti nove sklopive pametne telefone, i pretpostavlja da će se oni zvati Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip... Stižu novi sklopivi pametni telefoni iz Samsung Electronicsa

Samsung Electronics će uskoro predstaviti nove sklopive pametne telefone, i pretpostavlja da će se oni zvati Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4, u pokušaju da poveća svoje prisustvo na tržištu premijum telefona i učvrsti svoj imidž hrabrog vođe u novom svetu sklopivih telefona, saopšteno je u sredu iz ove kompanije.

Samsung je poslao pozivno pismo globalnim medijima i svojim partnerskim kompanijama u kojem navodi da će održati online događaj „Samsung Galaxy Unpacked 2022: Unfold Your World“ 10. avgusta.

„Inovacija nije samo u radikalnim idejama, radi se o predstavljanju novih iskustava koja transformišu naš svakodnevni život na bolje. Smislene inovacije prevazilaze tehničke i pružaju platformu na kojoj naš svakodnevni život postaje bogatiji i svestraniji dajući nam većem mogućnosti nego ikada ranije“, navodi Samsung u saopštenju, prenosi KoreaTimes.

Iako kompanija nije otkrila specifičnosti svojih novih proizvoda, očekuje se da će na događaju predstaviti nove modele sklopivih telefona. Takođe, kompanija želi da predstavi i nove proizvode kao što su pametni sat i bežične Bluetooth slušalice.

Mišljenje industrije je da bi Samsung mogao da počne da prima porudžbine novih proizvoda u pretprodaji 16. avgusta, a zvanični datum objavljivanja biće 26. avgusta.

Dva tipa sklopivih telefona biće mnogo naprednija od svojih prethodnika u pogledu hardvera. Očekuje se da će oba uređaja koristiti najnoviji Qualcomm Snapdragon 8+ kao procesore aplikacija, a takođe će podržavati ugrađenu funkciju modula pretplatničkog identiteta (eSIM), koja je naprednija od fizičke SIM kartice, omogućavajući korisnicima da menjaju mreže mnogo brže.

Galaxy Z Fold 4 će imati širi ekran sa jedne na drugu stranu, a unutrašnji ekran koji se pojavljuje prilikom rasklapanja uređaja imaće veće dimenzije od prethodnih modela.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...