jedinstveni proizvod za podsticaj napretka preduzeća

Vega IT softver proizveden u Srbiji omogućava bolje razumevanje zaposlenih

BiznisInovacijeMoja firmaPreduzetnikSrbijaVesti

5.1.2022 18:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Vega IT softver proizveden u Srbiji omogućava bolje razumevanje zaposlenih Vega IT softver proizveden u Srbiji omogućava bolje razumevanje zaposlenih
Inovativnost programera kompanije Vega IT stvorila je jedinstveni proizvod „Heartcount“ koji podstiče srž svake kompanije – ljude, poručio je u sredu predsednik PKS Marko... Vega IT softver proizveden u Srbiji omogućava bolje razumevanje zaposlenih

Inovativnost programera kompanije Vega IT stvorila je jedinstveni proizvod „Heartcount“ koji podstiče srž svake kompanije – ljude, poručio je u sredu predsednik PKS Marko Čadež prilikom posete toj kompaniji.

Ovom prilikom prezentovano je softversko rešenje koje menadžmentu firmi omogućuje da bolje razume zaposlene, unapredi kompanijsku strukturu, poboljša imidž poslodavca i poveća profit, saopštila je Privredna komora Srbije.

„Privredna komora Srbije podržava uspešne domaće kompanije koje imaju kvalitetne proizvode za svetsko tržište“, poručio je Čadež.

Direktor firme Vega IT Saša Popović istakao je da je „Heartcount“ softverski alat strateški partner menadžmentu koji doprinosi smanjenju fluktuacije kadra i unapređenju produktivnosti.

Dodao je da ovaj analitički alat predstavlja podršku HR timovima i menadžmentu da lako i brzo, u realnom vremenu, dobiju iskrene odgovore i prate kako se zaposleni osećaju na poslu.

Alat radi tako što svaki zaposleni sedmično mejlom ispunjava kratku anketu koja se odnosi na zadovoljstvo na poslu i zahvaljujući tome menadžment može bolje da razume svoje zaposlene i unapredi kompanijsku kulturu.

Domaću kompaniju Vega IT su 2008. godine osnovala dva studenta Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a danas zapošljava 600 stručnjaka u Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu, Podgorici i Beogradu.

Bavi se razvojem softverskih rešenja po porudžbini i uspešno posluje na tržištu Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske.

  • MARE

    17.1.2022 #1 Author

    U kom smislu bolje razumevanje zaposlenih?

    Odgovori

  • NIKOLA.NIDZO

    18.1.2022 #2 Author

    razvijanja IT sektora u Srbiji je nasa razvojna sansa

    Odgovori

  • VERA

    28.1.2022 #3 Author

    Ovo je odlicno, da vidimo samo kako deluje…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...