Sledi raspisivanje konkursa za traženje partnera koji bi postrojenje stavio u funkciju

Završetak izgradnje akva parka na Paliću najavljen za 31. jul

BiznisInfrastrukturaSrbijaVesti

5.6.2023 10:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Završetak izgradnje akva parka na Paliću najavljen za 31. jul Završetak izgradnje akva parka na Paliću najavljen za 31. jul
Pre nekoliko dana je, prema rečima predsednika Skupštine AP Vojvodina Ištvana Pastora, aneksiran ugovor i produžen rok za završetak radova na akva parku na Paliću... Završetak izgradnje akva parka na Paliću najavljen za 31. jul

Pre nekoliko dana je, prema rečima predsednika Skupštine AP Vojvodina Ištvana Pastora, aneksiran ugovor i produžen rok za završetak radova na akva parku na Paliću do 31. jula.

„Do tada će biti okončani svi radovi koji su ugovoreni, a paralelno sa tim već sada ide tehnički prijem kompletnog objekta“, izjavio je Pastor, a prenosi Beta.

Kako je najavio, preduzeće Park Palić će u toku sledeće nedelje imenovati komisiju za raspisivanje konkursa za traženje partnera, koji bi u fazi probnog rada, mogao da se upozna sa kompletnim postrojenjem, i da ga stavi u funkciju za posetioce.

„Kratko vreme je na raspolaganju, ali je to ključna stvar u funkcionisanju ovog postrojenja, jer treba da se obezbedi da sve bude čisto, besprekorno i to će biti osnov za traženje partnera za ovaj posao“, istakao je Pastor.

Podsetio je da objekat može da se izda u zakup najviše na 15 godina sa uslovima koji su uređeni odlukom.

„Onaj ko bude rukovodio objektom imaće značajne troškove, jer treba da obezbedi osoblje, sva ona sredstva koja treba da garantuju bezbednost i higijenu, da uloži sredstva za opremanje akva parka sa ležaljkama i ugostiteljskim sadržajem“, naglasio je Pastor.

  • MAJA

    6.6.2023 #1 Author

    Ovo je postao neizostavni deo svakog izletišta

    Odgovori

  • MODESTY

    8.6.2023 #2 Author

    Divno ,zaista ce biti lepo i korisno

    Odgovori

  • SHALIMAR

    9.6.2023 #3 Author

    Verujem da ce ispuniti svacija ocekivanja…

    Odgovori

  • CIGI

    11.6.2023 #4 Author

    Odlicno,dobra investicija. Svaki veci grad treba da ima bar jedan aqva park

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...