Proizvodno-poslovni centar sa apartmanima i bazenom

Anafarm planira izgradnju farmaceutskog kompleksa u Vrčinu

InovacijeNovacPoslovanjeSrbija

2.4.2024 09:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Anafarm planira izgradnju farmaceutskog kompleksa u Vrčinu Anafarm planira izgradnju farmaceutskog kompleksa u Vrčinu
Beogradski proizvođač dijetetskih suplemenata Anafarm planira gradnju fabrike u Vrčinu, a proizvodno-poslovni kompleks planiran je na oko 15.000 kvadrata na periferiji Vrčina, blizu mesta... Anafarm planira izgradnju farmaceutskog kompleksa u Vrčinu

Beogradski proizvođač dijetetskih suplemenata Anafarm planira gradnju fabrike u Vrčinu, a proizvodno-poslovni kompleks planiran je na oko 15.000 kvadrata na periferiji Vrčina, blizu mesta gde se ranije nalazila naplatna rampa Bubanj Potok, objavila je eKapija.

Kompleks će biti sastavljen iz proizvodnog pogona i dela za pakovanje suplementskih proizvoda, farmaceutskog haba sa coworking prostorima i smeštajnim jedinicama za poslovne partnere kompanije.

Smeštajni prostor planiran je u vidu stambeno-poslovnog objekta zamišljenog kao ekskluzivni prateći sadržaj farmaceutskog haba, sa dva apartmana i bazenom za važne goste.

Urbanistički projekat izradio je beogradski Hidroplaning design&development, dok je autor projekta arhitekture studio Archinet, takođe iz Beograda.

Projekat je na javnoj prezentaciji u Opštini Grocka do 7. aprila.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...