najavu će i zvanično saopštiti predstavnici vlade i kompanije stellantis krajem aprila

FIAT će u Kragujevcu proizvoditi novi model automobila, najverovatnije električni

SrbijaVesti

18.4.2022 09:40 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

FIAT će u Kragujevcu proizvoditi novi model automobila, najverovatnije električni FIAT će u Kragujevcu proizvoditi novi model automobila, najverovatnije električni
Državni vrh Srbije i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabrici proizvoditi novi model automobila. Kako piše agencija Beta,... FIAT će u Kragujevcu proizvoditi novi model automobila, najverovatnije električni

Državni vrh Srbije i predstavnici kompanije Stellantis najaviće 28. aprila da će se u kragujevačkoj fabrici proizvoditi novi model automobila.

Kako piše agencija Beta, pozivajući se na InfoKG, navodno je reč o automobilu na električni pogon, bez preciziranja o kom modelu se radi, ali pretpostavlja se da to može biti model Fiat Panda.

Tog dana će zaposleni u kragujevačkoj fabrici dobiti uz zaradu i bonus efikasnosti od oko 10.000 dinara, preneo je portal.

Proteklih godina u medijima se mnogo puta nagađalo o proizvodnji novog modela automobila u Kragujevcu, ali nije bilo zvaničnih informacija.

Na portalu InfoKG navedeno je da su iz nekoliko izvora dobili informaciju da će se u Kragujevcu proizvoditi automobil na električni pogon.

  • SNEZANA

    18.4.2022 #1 Author

    Idemo u korak sa svetom,bravo 👌

    Odgovori

  • TATJANA

    18.4.2022 #2 Author

    Bice odlicno za Srbiju ako pocne proizvodnja elektricnih automobila

    Odgovori

  • JANA

    18.4.2022 #3 Author

    Nadamo se da ce biti i isplatljivi ,lepa vest ,treba masovno da se proizvode kako bi oresli sa benizna na elektriku

    Odgovori

  • GOCA BG

    18.4.2022 #4 Author

    E,da vidimo i to…

    Odgovori

  • MARE

    22.1.2023 #5 Author

    Ako su to bili planovi trebali su da predlaze kao alternativu onim ljudima koji su ostali bez posla zbog zatvaranja fabrike

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...