Početna vrednost tri zgrade više od 48 miliona dinara

Nastavlja se prodaja imovine Jugoremedije u Nišu

NekretnineNovacSrbijaVesti

31.5.2022 08:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Nastavlja se prodaja imovine Jugoremedije u Nišu Nastavlja se prodaja imovine Jugoremedije u Nišu
Prodaja tri poslovne zgrade u Nišu u vlasništvu zrenjaninske fabrike lekova Jugoremedija u stečaju zakazana je za 6. jul. Tri zgrade od nekoliko hiljada... Nastavlja se prodaja imovine Jugoremedije u Nišu

Prodaja tri poslovne zgrade u Nišu u vlasništvu zrenjaninske fabrike lekova Jugoremedija u stečaju zakazana je za 6. jul.

Tri zgrade od nekoliko hiljada kvadrata nalaze se na teritoriji niške opštine Crveni krst, a u posed zrenjaninske fabrike došle su na osnovu kupoprodajnog ugovora sa firmom MD Nini iz 2004. godine, piše Danas.

Početna vrednost ovih nekretnina je 48.572.164 dinara, a zainteresovani su obavezni da polože depozit u iznosu od 19.428.865 dinara. Otkup prodajne dokumentacije zainteresovane kupce koštaće 300.000 dinara.

Jugoremedija je kao pravno lice prodata 2020. godine Investicionom fondu APS, odnosno firmi Project one. Fond je fabriku septembra 2021. prodao društvu za projektovanje, proizvodnju usluga, kontrolu kvaliteta i inženjering Konvar doo iz Beograda.

Prodajom Jugoremedije okončan je stečaj u fabrici lekova a postupak je nastavljen nad stečajnom masom. U stečajnoj masi osim niških nekretnina, prema rečima stečajnog upravnika Radovana Savića, ima još imovine, koja će se prodavati kada se za to steknu uslovi.

  • GOCA BG

    31.5.2022 #1 Author

    Jos jedna u nizu koja ce se prodati…

    Odgovori

  • MARKO7

    2.6.2022 #2 Author

    Bas me zanima kolika ce cena biti…

    Odgovori

  • VERA

    5.6.2022 #3 Author

    Moglo je to drugačije da se vodi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...