Elektroprivreda Srbije demantovala navode o isključenjima

Nisu planirane restrikcije struje

SrbijaVesti

26.8.2022 08:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Nisu planirane restrikcije struje Nisu planirane restrikcije struje
Preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) ponovo je demantovalo navode da su u planu restrikcije električne energije. „Elektroprivreda Srbije ponovo saopštava da u planovima poslovanja nisu... Nisu planirane restrikcije struje

Preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) ponovo je demantovalo navode da su u planu restrikcije električne energije.

„Elektroprivreda Srbije ponovo saopštava da u planovima poslovanja nisu predviđene restrikcije električne energije niti se prave planovi isključenja. Iako su i ministarstvo rudarstva i energetike i EPS više puta demantovali takve informacije, u delu javnosti se opet plasiraju netačne vesti i time uznemiravaju građani“, stoji u saopštenju tog preduzeća.

Mediji u Srbiji u poslednje vreme često pišu o mogućim opcijama za restrikcije struje, kao i da bi one mogle da traju po nekoliko sati dnevno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da će se najveće evropske zemlje suočiti sa restrikcijama, ali da još uvek ne može da potvrdi da li će i Srbija, prenosi Beta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...