Projekat vredan 210 miliona dinara

Raspisan tender za usluge informisanja u vozilima javnog prevoza Beograda

InvesticijeSrbijaVesti

19.6.2023 08:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Raspisan tender za usluge informisanja u vozilima javnog prevoza Beograda Raspisan tender za usluge informisanja u vozilima javnog prevoza Beograda
Sekretarijat za javni prevoz Gradske uprave Beograda raspisao je tender za usluge informisanja korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila. Kako se navodi... Raspisan tender za usluge informisanja u vozilima javnog prevoza Beograda

Sekretarijat za javni prevoz Gradske uprave Beograda raspisao je tender za usluge informisanja korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila.

Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, procenjena vrednost posla iznosi 210 miliona dinara, a okvirni sporazum zaključuje se sa jednim ponuđačem, na period od 12 meseci.

Naime, kako je objašnjeno u specifikaciji, uvođenjem novog sistema naplate javnog prevoza korisnici javnog prevoza nisu dovoljno obavešteni o informacijama vezanim za granice zona, vrste voznih isprava i način njihovog korišćenja, uslove korišćenja prevoza, kao i sistem naplate, kontrolu putnika i sistem prodaje usluga, piše poslovni portal eKapija.

“Cilj nabavke je da se putem informisanja ostvare pouzdani kanali komunikacije sa korisnicima, odnosno da se isti upoznaju o svim promenama u okviru novog sistema naplate prevoza, poveća poverenje građana i poveća prihod od prodaje karata, kako bi javni prevoz u Beogradu postao kvalitetniji i bolji, reprezentativan i prepoznatljiv”, navedeno je u dokumentu.

Ponuđač je dužan da za potrebe naručioca organizuje izradu vizuelnih rešenja za oglašavanje (statična i animirana), oglašavanje na reklamnim površinama putem plakata, prosvetljenih panoa, digitalnih displeja, u unutrašnjosti svih tipova vozila javnog prevoza sa porukama korisnicima javnog prevoza u Beogradu.

“Ponuđač usluge informisanja korisnika javnog prevoza putem oglašavanja u unutrašnjosti vozila javnog prevoza, vrši sukcesivno, na mesečnom nivou, tokom važenja okvirnog sporazuma, odnosno ugovora”, navodi se u specifikaciji posla.

Rok za podnošenje ponuda ili prijava za učestvovanje na tenderu je 3. jul.

  • MAJA

    19.6.2023 #1 Author

    Tek sad, pa to je neverovatno

    Odgovori

  • ELLA

    19.6.2023 #2 Author

    A Veša vec dobio posao. E Srbijo među šljivama

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...