najavljeno otvaranje 50 novih radnih mesta

Starbucks uskoro u Crnoj Gori

LifestyleRegion

29.8.2023 08:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Starbucks uskoro u Crnoj Gori Starbucks uskoro u Crnoj Gori
Kada je tadašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković u julu prošle godine najavio da će popularni lanac kafića Starbucks otvoriti svoj objekat u Podgorici, izazvao... Starbucks uskoro u Crnoj Gori

Kada je tadašnji gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković u julu prošle godine najavio da će popularni lanac kafića Starbucks otvoriti svoj objekat u Podgorici, izazvao je veliku reakciju javnosti.

Kako je tada rečeno, Starbucks je trebalo da otvori svoju kafeteriju do kraja 2022. godine, u okviru investicije od pet miliona evra, piše SEEbiz.

Međutim, od tada do danas u javnosti je demantovana informacija kada će Podgoričani moći da uživaju u ispijanju popularne kafe.

Kompanija Zeren Holding, koja dovodi Starbucks u Crnu Goru, sarađuje sa vlasnicima čuvene franšize. Kako ističu, projekat se aktivno nastavlja.

„Mi, kao i vi, želimo da se ovaj projekat što pre realizuje u Crnoj Gori. Projekat se aktivno nastavlja. Svi naši napori su usmereni u ovom pravcu. Iako se trenutno ne oglašavamo mnogo, građani Crne Gore treba da znaju da se čini sve da se Starbucks otvori što pre”, saopšteno je za portal Kolektiv.me iz kompanije Zeren Holding.

Prema ranijim najavama, otvaranje kafeterije Starbucks trebalo bi da obezbedi 50 novih radnih mesta.

  • SABRINA

    29.8.2023 #1 Author

    Kao da bez preskupog Starbaksa ne možemo da živimo.

    Odgovori

  • LENA

    5.9.2023 #2 Author

    Divne vesti, i jos lepsa kafa!

    Odgovori

  • MAMABEZBLAMAA

    15.9.2023 #3 Author

    Savršeno. Napokon ćemo i u CG moći da uživamo u odličnoj kafi.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...