Deseta konferencija u organizaciji beogradskog Pravnog fakulteta i RNIDS-a

Na početku jubilarnog „Internet dijaloga 2024“ o veštačkoj inteligenciji

Hi-techLifestyleSrbija

3.4.2024 14:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Na početku jubilarnog „Internet dijaloga 2024“ o veštačkoj inteligenciji Na početku jubilarnog „Internet dijaloga 2024“ o veštačkoj inteligenciji
Pravni fakultet u Beogradu i Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) najavili su da će 8. i 9. aprila deseti put organizovati godišnju... Na početku jubilarnog „Internet dijaloga 2024“ o veštačkoj inteligenciji

Pravni fakultet u Beogradu i Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) najavili su da će 8. i 9. aprila deseti put organizovati godišnju konferenciju „Internet dijalog 2024“.

Ovogodišnji „Internet dijalog“ održava se pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije (PKS) i njenog Centra za digitalnu transformaciju a prvi dan „Internet dijaloga 2024“ posvećen je veštačkoj inteligenciji.

Na konferenciji „Veštačka inteligencija: izazovi u poslovnom pravu“, koja se održava u PKS, učestvovaće profesori prava na fakultetima u Srbiji i regionu Slobodan Marković, Dušan Popović, Sanja Savčić, Ivana Kunda, Neda Zdraveva, Iza Razija Mešević, Svjetlana Ivanović, Marko Jovanović, Jelena Lepetić, docenti Novak Vujičić, Maša Mišković i advokati Andrea Radonjanin, Mina Jovanović Ninković i Vuk Leković.

Drugi dan konferencije „Internet dijalog 2024“ posvećen je rešavanju sporova povodom registracije naziva internet domena.

Na okruglom stolu, u Privrednoj komori Beograda, učestvovaće profesor Dušan Popović, Dejan Đukić i advokati Vladimir Marenović i Stefan Bojović.

Uvodno izlaganje imaće glavni pravni savetnik za brendove, licenciranje i borbu protiv krivotvorenja u kompaniji Nestle Mirta Hurtado Rivas.

Prenos konferencije moguće je pratiti na Youtube kanalu RNIDS-a.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...