Holandija je ovogodišnja zemlja partner

Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara

AgrobiznisBiznisSrbija

20.1.2023 13:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara
Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade održaće se na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara, najavili su organizatori. Zemlja partner četvrtog sajma... Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara

Sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade održaće se na Beogradskom sajmu od 26. do 28. januara, najavili su organizatori.

Zemlja partner četvrtog sajma Agro Belgrade je Holandija.

Na sajmu će učešće uzeti više od 500 izlagača iz regiona i sveta, a sam izložbeni prostor prostiraće se na 30.000 kvadratnih metara. Među glavnim izlagačima biće proizvođači svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, potom poljoprivredna mehanizacija popularnih brendova, sistemi za navodnjavanje, sistemi protivgradne zaštite, rasadnici, semenske i hemijske kuće, kao i kompanije iz drugih segmenata neophodnih za uspešno bavljenje ovim granama poljoprivrede.

„Konferencijski deo obuhvatiće aktuelne teme iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, o kojima će govoriti eminentni stručnjaci i predstavnici institucija, organizacija i kompanija“, najavljuju organizatori.

Foto: agrobelgrade.com

Posebna pažnja biće posvećena tržištu voća i povrća, a u okviru ovog panela govoriće predstavnici velikih evropskih i domaćih lanaca, kupaca i distributera. Jedna od glavnih tema biće i klimatske promene i njihov uticaj na promene u proizvodnji voća i povrća.

Očekuje se da će ove godine sajam posetiti više od 40.000 ljudi.

Agro Belgrade 2023 podržan je od strane projekta „Velika mala privreda“ koji finansira USAID, a realizuje ACDI/VOCA, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Grad Beograd -Sekretarijat za poljoprivredu i NALED.

 • TATJANA

  20.1.2023 #1 Author

  Bice sigurno odličnih izložbenih prostora i dobrih tema na konferencijama

  Odgovori

 • LEKI

  21.1.2023 #2 Author

  Verujem da je lepo osimsljeno i organizovano

  Odgovori

 • MALENA

  22.1.2023 #3 Author

  Znacajan broj posetilaca

  Odgovori

 • kaćica

  22.1.2023 #4 Author

  Lepo verujem da dosta toga treba videti

  Odgovori

 • GOCA BG

  22.1.2023 #5 Author

  Samo da se dodje do novih poslova…

  Odgovori

 • NATI29

  22.1.2023 #6 Author

  Bar mi imamo veliki izbor povrca koje mozemo da pokazemo

  Odgovori

 • ZVE84

  22.1.2023 #7 Author

  Ok, Holandija je zemlja partner, Srbija je vodeća

  Odgovori

 • Coka13

  24.1.2023 #8 Author

  U ovoj oblasti zaista imamo šta da pokažemo.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...