Reafirmacija nove vrednosti brenda

Fiat prestaje da proizvodi sive automobile

AutomobiliLifestyleSvet

27.6.2023 08:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Fiat prestaje da proizvodi sive automobile Fiat prestaje da proizvodi sive automobile
Italijanski proizvođač automobila Fiat prestaće da proizvodi sive automobile, saopštio je multinacionalni proizvođač automobila Stellantis, vlasnik ovog brenda. Fiat od utorka prestaje sa proizvodnjom... Fiat prestaje da proizvodi sive automobile

Italijanski proizvođač automobila Fiat prestaće da proizvodi sive automobile, saopštio je multinacionalni proizvođač automobila Stellantis, vlasnik ovog brenda.

Fiat od utorka prestaje sa proizvodnjom sivih automobila. Odluka je doneta kako bi se ukazalo na značaj boja u životu i ima za cilj dalje jačanje Fiatovog liderstva kao brenda radosti, boja i optimizma, otelotvorujući italijanski način života i reafirmišući novu vrednost brenda „Dolče Vita”, istakao je izvršni direktor Olivije Fransoa, piše Politika.

Paleta boja za karoserije automobila je inspirisana italijanskim morem, suncem, zemljom i nebom, navodi se u saopštenju.

Fransoa je dodao da kompanija želi da inspiriše ljude da žive sa optimizmom i pozitivnošću, što će biti jedna od misija novog električnog automobile Fiat600e, koji će biti predstavljen 4. jula.

  • DASHA

    11.7.2023 #1 Author

    Bravo 👏🏼, apsolutno podrzavam!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...