dodeljeni "oskari" vazduhoplovne industrije

Turkish Airlines ponovo izabran za najboljeg avio-prevoznika u Evropi

Firme u fokusuSvetU fokusu

21.6.2023 18:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Turkish Airlines ponovo izabran za najboljeg avio-prevoznika u Evropi Turkish Airlines ponovo izabran za najboljeg avio-prevoznika u Evropi
Turkish Airlines je osmu godinu zaredom proglašen najboljom avio-kompanijom u Evropi, pokazuju rezultati agencije za ocjenjivanje vazduhoplovnog saobraćaja Skytrax. Kompanija je takođe dobila nagrade... Turkish Airlines ponovo izabran za najboljeg avio-prevoznika u Evropi

Turkish Airlines je osmu godinu zaredom proglašen najboljom avio-kompanijom u Evropi, pokazuju rezultati agencije za ocjenjivanje vazduhoplovnog saobraćaja Skytrax.

Kompanija je takođe dobila nagrade za najbolju ekonomsku klasu ugostiteljstva, najbolju avio-kompaniju u južnoj Evropi i najbolje sedište ekonomske klase u Evropi na World Airline Awards.

Istraživanje je uključilo odgovore od preko 20 miliona korisnika usluga, prenosi Mina pozivajući se na SEEbiz.

„Ova nagrada jača vodeću poziciju našeg glavnog prevoznika u sektoru. Nastavićemo poboljšavati standarde naših usluga i pružati najbolje moguće iskustvo našim gostima“, rekao je izvršni direktor Turkish Airlinesa, Bilal Ekši.

Nagrade, poznate kao Oskari vazduhoplovne industrije, objavljene su na događaju održanom u pariskom Muzeju vazduhoplovstva i svemira. Na dodeli nagrada, Qatar Airways je izgubio titulu najbolje svetske avio-kompanije u ovoj godini od Singapore Airlinesa i zauzeo drugo mesto.

Japanski All Nippon Airways bio je treći najbolji avio-prevoznik u svetu, Emirates je bio četvrti, a Japan Airlines peti.

Turkish Airlines je napredovao za jedno mesto i postao šesta najbolja avio-kompanija na svetu od preko 325 avio-kompanija uključenih u rezultate istraživanja.

Turkish Airlines je rangiran kao osmi najjači brend avio-prevoznika u svetu, prema istraživanju konsultantske kuće Brand Finance za procenu i strategiju u maju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...