u određenom vremenskom intervalu

Tokom Mundijala u Kataru navijači će moći da piju pivo

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

3.9.2022 10:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 27

Tokom Mundijala u Kataru navijači će moći da piju pivo Tokom Mundijala u Kataru navijači će moći da piju pivo
Katar će dozvoliti navijačima sa ulaznicama da kupuju alkoholno pivo na fudbalskim utakmicama Svetskog prvenstva, počevši tri sata pre početka i jedan sat posle... Tokom Mundijala u Kataru navijači će moći da piju pivo

Katar će dozvoliti navijačima sa ulaznicama da kupuju alkoholno pivo na fudbalskim utakmicama Svetskog prvenstva, počevši tri sata pre početka i jedan sat posle poslednjeg zvižduka, ali ne tokom meča, rekao je izvor koji poznaje planove za turnir.

Proizvođač piva Budweiser, glavni sponzor Mundijala sa ekskluzivnim pravom na prodaju ovog pića na turniru, prodavaće pivo u blizini stadiona, ali ne i na tribinama ili u dvorani, prenosi Businesstimes.com.

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo je prvo koje se održava u muslimanskoj zemlji sa strogom kontrolom alkohola, što predstavlja jedinstvene izazove za organizatore događaja koji sponzoriše veliki brend piva i koji se često povezuju sa ljubiteljima piva.

Budweiser će biti dozvoljeno da služi pivo u delu glavne FIFI-ne fan zone u centru Dohe od 18.30 sati do jedan čas iza ponoći, svakog dana dok traje Svetsko prvenstvo.

Na prethodnim turnirima Mundijala pivo se po ceo dan služilo u fan zonama. Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...