Iz republičkog budžeta izdvojene subvencije za 33 firme

Tradicionalni zanati dobili podršku

Moja firmaPreduzetnikSrbijaVesti

16.6.2021 15:40 Autor: Marija Jovanović 3

Tradicionalni zanati dobili podršku Tradicionalni zanati dobili podršku
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je rešenja o dodeli subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2021. godini. Na konkurs za dodelu... Tradicionalni zanati dobili podršku

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je rešenja o dodeli subvencija za očuvanje i razvoj tradicionalnih zanata u 2021. godini.

Na konkurs za dodelu subvencija, koji je trajao od 30. marta do 21. aprila, pristiglo je 59 predloga projekata, a komisija za sprovođenje konkursa je utvrdila da su 53 predloga ispunila uslove i uzeta u razmatranje.

Rešenjem o dodeli subvencija odabrane su 33 firme za pružanje podrške dodelom sredstava iz republičkog budžeta, objavilo je resorno ministarstvo.

Foto: Pixabay.com

Dodeljeno je 11 subvencija za zapošljavanje firmama koje se bave tradicionalnim zanatima i 22 subvencije firmama za promociju proizvoda i usluga tradicionalnih zanata.

Subvencije ukupno iznose osam miliona dinara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...