Sajam je organizovan pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije

Završen sajam vina u Beogradu, dodeljene „Food vision“ nagrade

SrbijaVesti

20.11.2023 09:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Završen sajam vina u Beogradu, dodeljene „Food vision“ nagrade Završen sajam vina u Beogradu, dodeljene „Food vision“ nagrade
Drugi međunarodni sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ u Beogradu, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, završen je u nedelju, saopštila je... Završen sajam vina u Beogradu, dodeljene „Food vision“ nagrade

Drugi međunarodni sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ u Beogradu, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, završen je u nedelju, saopštila je Vlada Srbije.

Festival je zatvoren dodelom nagrada programa „Food Vision“, gde je u kategoriji „najbolji mladi kuvar“ prvo mesto osvojila Milica Petrušić, dok je u kategoriji „najbilji restoran“ prvo mesto dodeljeno restoranu „GIG“, prenosi Beta.

Visoka poslovna škola Leskovac odnela je pobedu u kategoriji „najbolji tim mladih kuvara“, dok je u kategoriji „najbolji kuvar Chef Food Vision by Open Balkan“ pobednik bio Mladen Pršić.

Specijalne nagrade dobio je restoran „Koncept“ iz Severne Makedonije za predstavljanje nacionalne gastronomije, kao i „Food Lab Atelje“ iz Albanije za gastronomsku viziju Otvorenog Balkana.

Program „Food Vision festival“ uključio je takmičarski program profesionalnih kuvara i revijalnu izložbenu postavku zemalja učesnica i izložbenu postavku komercijalnih izlagača, sa akcentom na industriju hrane, profesionalnu opremu i usluge u sektoru ugostiteljstva, navodi se u saopštenju.

  • SHALIMAR

    20.11.2023 #1 Author

    Sajam koji svake godine treba posetiti…

    Odgovori

  • Inquiete

    20.11.2023 #2 Author

    Bilo je baš posećeno, idemo i sledeći put!

    Odgovori

  • Maky

    22.11.2023 #3 Author

    Sve preporuke, treba posetiti

    Odgovori

  • MAJA

    25.11.2023 #4 Author

    Čestitke pobednicima

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...